Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

AUTOVÆRKSTED & DÆKCENTER EBELTOFT

Adresse

Martin Hansens vej 36

8400 Ebeltoft

CVR: 28653964

Åbningstider

Man-tors 7.30 - 16.30

Fre 7.30 - 16.00

Kontakt

7615 3330

7615 3339

AUTOVÆRKSTED EBELTOFT 

Super Dæk Service i Ebeltoft er både autoværksted og dækcenter for personbiler og varevogne. Vi tilbyder grundig og kompetent service, herunder eftersyn, bremsetjek, sporing og justering af styretøj mm.

Vores mekanikere i Ebeltoft står klar til at vejlede og rådgive, hvis du er i tvivl om hvilken type dæk der passer til din bil og din kørestil. Der er f.eks. stor forskel på hvilke dæk du skal vælge, alt afhængigt om du kører lange ture ofte, eller kortere strækninger i ny og næ.

KIG FORBI AUTOVÆRKSTED EBELTOFT 

Foruden værkstedsydelser har vi Danmarks største udvalg af dæk, og vores dygtige medarbejdere er altid klar til at give dig personlig rådgivning, hvis du har tvivl eller spørgsmål angående valg af dæk, mønster osv.

Du finder os på adressen Martin Hansens vej 36 i Ebeltoft. Vi har åbent mandag til torsdag mellem kl. 7.30 og 16.30 samt om fredagen mellem kl. 7.30 og 16.00

Du kan tage et kig på vores store udvalg af dæk her

Med venlig hilsen

Jan Back Jensen

AfdelingslederAfdelingen ligger her


Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her