ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

Kundernes bedømmelse af Super Dæk Ebeltoft

AUTOVÆRKSTED & DÆKCENTER EBELTOFT

Adresse

Martin Hansens Vej 36

8400 Ebeltoft

CVR: 28653964

Åbningstider

Man-tors 7.30 - 16.30

Fre 7.30 - 16.00

 

AFDELINGEN SERVICERER

VÆRKSTEDSYDELSER PÅ
PERSON- OG VAREVOGNE

Afdelingen tilbyder

  • Gratis wi-fi

AUTOVÆRKSTED EBELTOFT: PROFESSIONELT AUTOVÆRKSTED OG DÆKCENTER

Super Dæk Service i Ebeltoft er dit pålidelige autoværksted og dækcenter for personbiler og varevogne. Vi leverer omhyggelig og kompetent service og vores erfarne team af mekanikere står klar til at hjælpe dig med alt fra bremse-service, serviceeftersyn, udstødning, olieskift, bilbatteri, aircondition, 4-hjulsudmåling, støddæmpere og fjedre, auto-ruder og stenslag til klargøring til bilsyn, sporing og justering af styretøj.

VORES MEKANIKER UDFØRER DÆKSKIFTE OG OMFATTENDE SERVICEEFTERSYN

Vi er stolte af at have Danmarks største udvalg af dæk, og vores dedikerede automekanikere er altid klar til at give dig personlig rådgivning og vejledning. Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om valg af dæk, mønster og lignende, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder også professionelt dækskifte til både sommerdæk og vinterdæk, så du kan være godt rustet til enhver sæson.

BESØG VORES VÆRKSTED I EBELTOFT

Du finder os på Martin Hansens vej 36 i Ebeltoft. Vi har åbent mandag til torsdag fra kl. 7.30 til 16.30 samt fredag fra kl. 7.30 til 16.00. Vi byder dig velkommen til at besøge vores moderne faciliteter, hvor vores dedikerede team vil tage sig godt af dig og din bil. Vi leverer kvalitetsservice og sikrer os, at du får den bedste oplevelse og de bedste løsninger til dit køretøj.

Kontakt os i dag for at få mere information eller book en tid. Vi ser frem til at betjene dig hos Super Dæk Service i Ebel-toft, hvor din bil er i gode hænder.

 

 

Med venlig hilsen

Heinz Holst Møller

AfdelingslederAfdelingen ligger her


 

Ofte stillede spørgsmål i Ebeltoft

Du behøver blot at søge på enten postnummer eller by, under vores find-afdelinger og du får vist dit nærmeste Super Dæk Service værksted.
Nej, det er ikke altid en god idé at bruge den samme type olie til alle dine biler. Forskellige biler kan kræve forskellige typer og viskositeter af motorolie, afhængigt af motorens design og ydeevnekravene.

Det er vigtigt at bruge den type olie, der anbefales af producenten i din bils instruktionsbog. Hvis du bruger en forkert type eller viskositet af olie, kan det påvirke motorens ydeevne og reducere effektiviteten af olien.

Derfor skal du sørge for at vælge den rigtige type olie til hver bil, du ejer. Hvis du er i tvivl om, hvilken type olie der er bedst til din bil, kan du spørge en mekaniker eller konsultere din bils instruktionsbog.

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP