ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

Kundernes bedømmelse af Super Dæk Grindsted

AUTOVÆRKSTED & DÆKCENTER GRINDSTED

- en del af Bosch Car Service

 

Adresse

Chr. Lundsgaards Vej 37

7200 Grindsted

CVR: 28653964

Åbningstider Værksted

Man-tors 7.30 - 16.30

Fre 8.00 - 16.00

Kontakt

Tlf: 76 15 33 50

AFDELINGEN SERVICERER

VÆRKSTEDSYDELSER PÅ
PERSON- OG VAREVOGNE

Afdelingen tilbyder

  • Lejebil
  • Gratis wi-fi

AUTOVÆRKSTED GRINDSTED 

På Super Dæk Services værksted i Grindsted står vores dygtige mekanikere klar til at udføre service, reparation og eftersyn på alle person- og varevogne. Vores kontor åbner kl. 7.30 om fredagen.

MEKANIKER UDFØRER ALT INDENFOR AUTOSERVICE

Vores omfattende ydelser inkluderer alt fra serviceeftersyn, bremseservice, udstødning, olieskift, bilbatteri, aircondition, 4-hjulsudmåling, støddæmpere og fjedre, klargøring til bilsyn til reparation af autoruder, stenslag og buler samt sporing og justering af styretøj.

DÆKSKIFTE OG SERVICEEFTERSYN

På Super Dæk Services værksted i Grindsted tilbyder vi også salg og montering af dæk til person- og lastbiler samt landbrugs- og erhvervskøretøjer.

Vores automekanikere har en bred viden og god forståelse for, hvordan man bedst og billigst matcher kørestil og dæktype. For eksempel er der stor forskel på, hvilke dæk du har brug for, afhængigt af hvor ofte du kører, og om det er på landeveje eller motorveje. Har du brug for et dækskifte til vinterdæk eller sommerdæk, hjælper vi selvfølgelig også med det.

VI GEARER OP MED BOSCH CAR SERVICE

Super Dæk får med Bosch Car Service det perfekte parløb, som giver landsdækkende, lokal service med tysk kvalitet og adgang til den seneste datadrevne teknologi og specialviden. Her er rene linjer og garanti for Bosch-reservedele af højeste kvalitet, der er kernen i enhver bil på de danske veje. Det nye samarbejde holder os på sporet, og nye, høje krav fra Bosch til vores faglighed sikrer, at vi er gearet til at være branchens bedste.

VÆRKSTED I GRINDSTED

Kom forbi vores autoværksted eller kontakt os telefonisk for at booke en tid til en uforpligtende samtale. Vores erfarne team står klar til at hjælpe dig.

Du kan også tage et kig på vores store udvalg af dæk i vores webshop

 

 

Med venlig hilsen

Kim Hansen

AfdelingslederAfdelingen ligger her

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end knap 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP