ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

Kundernes bedømmelse af Super Dæk Amager

AUTOVÆRKSTED & DÆKCENTER KASTRUP, AMAGER

- en del af Bosch Car Service

 

Adresse

Egensevej 29-31

2770 Kastrup

CVR: 28653964

Åbningstider

Man-tors 7.30 - 16.30

Fre 7.30 - 16.00

Kontakt

Tlf: 76 15 33 60

AFDELINGEN SERVICERER

VÆRKSTEDSYDELSER PÅ PERSON- OG VAREVOGNE

Afdelingen tilbyder

  • Lejebil
  • Gratis wi-fi

AUTOVÆRKSTED AMAGER – KASTRUP

Velkommen til vores autoværksted på Amager, hvor vores dygtige mekanikere ikke kun er specialister inden for dæk. Hos SDS Amager udfører vi også omfattende serviceeftersyn, olieskift, bremseservice, udstødningsreparation, udskiftning af bilbatteri, aircondition-service, 4-hjulsudmåling, støddæmper- og fjederskift, autorude- og stenslagsreparation samt klargøring til bilsyn. Vi er også altid klar til at give dig personlig rådgivning og vejledning.

MEKANIKER UDFØRER PROFESSIONEL AUTOSERVICE

Hos Super Dæk Service Amager er vores dygtige mekanikere eksperter inden for dæk og meget mere. Vi tilbyder en bred vifte af autoservice. Vi kan f.eks. hjælpe med klargøring til bilsyn, hvor vi gennemgår din bil for at sikre, at den opfylder de nødvendige krav og standarder for bilsynet. Vi kan desuden udføre eventuelle reparationer eller vedlige-holdelse, der er nødvendige for at få din bil godkendt.

DÆKSKIFTE OG SERVICEEFTERSYN I HØJ KVALITET

Vores autoværksted på Amager er også specialiseret i dæk og dækskifte til erhvervskøretøjer og lastbiler, herunder busser, lastvogne og varevogne. Hvis du har brug for at skifte til sommerdæk eller vinterdæk, står vores erfarne auto-mekanikere også klar til at hjælpe dig med det.

Vi hjælper dig med at finde de rigtige dæk til dine erhvervskøretøjer med henblik på optimal ydeevne og sikkerhed på vejene. Hvis du har behov for en skræddersyet løsning, der passer præcist til dine behov, kan du også vælge at blive kontaktet af en af vores erhvervskonsulenter.

Du kan også vælge at blive kontaktet af en af vores erhvervskonsulenter, hvis du har brug for en skræddersyet løsning, der passer præcis til dit behov.

BESØG VORES VÆRKSTED PÅ AMAGER

Kig forbi vores autoværksted på Amager, Kastrup og oplev vores store udvalg af dæk og autoservices. Vores dedikere-de team vil være glade for at hjælpe dig med at finde de rette dæk og yde den bedst mulige autoservice til dine køretøjer.

Besøg vores hjemmeside og webshop for at få et indtryk af vores brede udvalg af dæk. Her finder du information om forskellige mærker, størrelser og mønstre, der passer til forskellige køretøjer og behov.

Med venlig hilsen

Kenneth Lind Sørensen

AfdelingslederAfdelingen ligger her


Ofte stillede spørgsmål Amager - Kastrup

Du behøver blot at søge på enten postnummer eller by, under vores find-afdelinger og du får vist dit nærmeste Super Dæk Service værksted.
Når du skal forberede dit køretøj til et serviceeftersyn, er der et par ting, du kan gøre for at få processen til at forløbe mere smidigt. Her er nogle trin og ting, du bør overveje at gøre og medbringe:
  • Rengør din bil: Inden du tager din bil til serviceeftersyn, bør du rengøre den både indvendigt og udvendigt.
  • Organiser dine dokumenter: Saml alle nødvendige dokumenter relateret til køretøjet såsom registreringsat-test, forsikringsoplysninger, servicehistorik osv.
  • Tjek dine dæk: Før du får din bil repareret, skal du tjekke dine dæk for at sikre, at de er korrekt pumpet og i god stand.
  • Medbring de nødvendige ting: F.eks. reservehjul og et sæt værktøj. Du kan også medbringe en notesbog og kuglepen til at tage noter under serviceeftersynet, hvis der er noget vigtigt, du vil huske.
Kontakt evt. dit autoværksted på forhånd for at få specifikke instruktioner om, hvad du skal medbringe, og hvad du skal forberede. Ved at være godt forberedt kan du optimere din tid på autoværkstedet og sikre, at alle dine bekymringer og behov bliver behandlet under serviceeftersynet.

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP