ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Dækmærker.png (2)

Dækmærker

De førende dækmærker

Hos Super Dæk Service fører vi et bredt udvalg af kvalitetsdæk. Vi har både de kendte dækmærker og nye dækmærker, som er på vej frem. Fælles for dem alle er kvalitet og value for money.

På vores dækside finder du et stort udvalgt af sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk. Alle størrelser og mønstre er ikke vist, men vi er leveringsdygtige i stort set alle mærker, så hør endelig nærmere.

Det er vores mål at tilbyde vores kunder de bedste dækpriser på markedet, og vi justerer løbende priserne, så vi altid er konkurrencedygtige. Se bl.a. vores udvalg af billige vinterdæk.

Vi anbefaler at du får skiftet ventiler, når du køber nye dæk for at beskytte dine dæk, dit køretøj og dig selv. En almindelig dækventil er fremstillet af gummi og bliver derfor dårligere med tiden, hvilken kan forårsage et reduceret tryk i dit dæk og dermed mindre kontaktflade med vejen.

Alle priser på person- og varevognsdæk er inklusiv miljøgebyr, moms, men eksklusiv montering, afbalancering, hjulskifte, ventiler, samt de viste fælge.

Kontakt nærmeste afdeling og hør nærmere

SDS forhandler følgende dækmærker

Se alle vores dæk i vores webshop.

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her