ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

Kundernes bedømmelse af Super Dæk Roskilde

AUTOVÆRKSTED & DÆKCENTER ROSKILDE

- en del af Bosch Car Service

 

Adresse

Darupvang 3

4000 Roskilde

CVR: 28653964

Åbningstider

Man-tors 7.30 - 16.30

Fre 7.30 - 16.00

Kontakt

Tlf: 76 15 33 80

AFDELINGEN SERVICERER

VÆRKSTEDSYDELSER PÅ
PERSON- OG VAREVOGNE

Afdelingen tilbyder

  • Lejebil
  • Gratis wi-fi

AUTOVÆRKSTED ROSKILDE

Som bilejer ved du, hvor vigtigt det er at holde din bil i topform, så den altid er klar til at tage dig hvorhen du skal. Hos Super Dæk Services Autoværksted i Roskilde står vi klar til at give din bil den bedste service og vedligeholdelse.

MEKANIKER ROSKILDE - UDFØRER REPARATIONER PÅ ALLE BILMODELLER OG -ÅRGANGE

Vi er specialister i alle former for serviceeftersyn og reparationer på både person- og varevogne. Uanset om din bil skal have et olieskift, nyt bilbatteri eller et helt nyt sæt støddæmpere og fjedre, så klarer vores dygtige automekanikere opgaven til perfektion. Vi sørger også for at din bil er klar til bilsyn, og reparerer autoruder og stenslag efter behov.

DÆKSKIFTE OG SERVICEEFTERSYN

Når det kommer til dækskift, er vores erfarne mekanikere også klar til at hjælpe dig. Uanset om du skal have skiftet til sommerdæk eller vinterdæk, sørger vi for at det bliver gjort hurtigt og effektivt. Samtidig udfører vi et grundigt serviceeftersyn på din bil, så du er sikker på, at alt fungerer optimalt, når du skal ud på vejene.

VI GEARER OP MED BOSCH CAR SERVICE

Super Dæk får med Bosch Car Service det perfekte parløb, som giver landsdækkende, lokal service med tysk kvalitet og adgang til den seneste datadrevne teknologi og specialviden. Her er rene linjer og garanti for Bosch-reservedele af højeste kvalitet, der er kernen i enhver bil på de danske veje. Det nye samarbejde holder os på sporet, og nye, høje krav fra Bosch til vores faglighed sikrer, at vi er gearet til at være branchens bedste.

VÆRKSTED I ROSKILDE

Hos Super Dæk Services Autoværksted i Roskilde bestræber vi os altid på at give vores kunder den bedste service og vedligeholdelse til konkurrencedygtige priser. Så kig forbi vores autoværksted i Roskilde eller ring til os for en uforplig-tende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig og din bil. Vi glæder os til at hjælpe dig videre på vejene!

Med venlig hilsen

René Hansen

AfdelingslederAfdelingen ligger her


Ofte stillede spørgsmål i Roskilde

Du behøver blot at søge på enten postnummer eller by, under vores find-afdelinger og du får vist dit nærmeste Super Dæk Service værksted.
Et uautoriseret værksted er et værksted, som ikke er tilknyttet en specifik bilproducent eller bilforhandler. Uautoriserede værksteder tilbyder typisk service og reparation på mange forskellige bilmærker, og de har ofte mere fleksible priser og servicepakker end autoriserede værksteder.

På uautoriserede værksteder kan du få udført mange forskellige former for service og reparation, herunder skift af dæk, olieskift, bremsekontrol og reparation af motorproblemer. Uautoriserede værksteder er også ofte mere tilgængelige og har kortere ventetider end autoriserede værksteder.

Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at ikke alle uautoriserede værksteder har de samme kompetencer og erfaringer som autoriserede værksteder. Det kan derfor være en god ide at undersøge anmeldelser og anbefalinger fra andre kunder, inden du vælger at bruge et uautoriseret værksted.

Hvis din bil er under garanti, kan det være nødvendigt at få udført service og reparation på et autoriseret værksted for at opretholde garantien. Det er derfor vigtigt at undersøge din bilproducents krav og anbefalinger, inden du vælger at bruge et uautoriseret værksted.
En udstødning på en bil er lovlig i Danmark, når den overholder de gældende krav og retningslinjer. Nogle af de vigtigste krav, som en udstødning skal opfylde for at være lovlig i Danmark, omfatter:

  • Udstødningen skal være i god stand og må ikke have huller, revner eller andre defekter, der kan føre til lækage af farlige eller

  • Udstødningen skal være i god stand og må ikke have huller, revner eller andre defekter, der kan føre til lækage af farlige eller giftige gasser

  • Udstødningens størrelse og kapacitet skal passe til bilens motor og ydeevne
Hvis udstødningen ikke overholder disse krav, kan det føre til bøder og problemer med bilens ydeevne og miljømæssige skader. Derfor er det vigtigt at sikre, at din bil overholder alle krav og retningslinjer for udstødning og at få eventuelle defekter repareret hurtigst muligt. Kig forbi dit lokale Superdæk Service værksted, hvor vores dygtige medarbejdere står klar til at svare på spørgsmål.

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP