ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Knap 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

Kundernes bedømmelse af Super Dæk Ringsted

AUTOVÆRKSTED & DÆKCENTER RINGSTED

- en del af Bosch Car Service

 

Adresse

Næstvedvej 356

4100 Ringsted

CVR: 28653964

Åbningstider

Man-tors 7.30 - 16.30

Fre 7.30 - 16.00

Kontakt

Tlf: 76 15 33 90

AFDELINGEN SERVICERER

VÆRKSTEDSYDELSER PÅ
PERSON- OG VAREVOGNE

Afdelingen tilbyder

 • Lejebil
 • Gratis wi-fi

AUTOVÆRKSTED RINGSTED: EKSPERTER I DÆK OG AUTOSERVICE

Hos Super Dæk Services autoværksted i Ringsted står vores dygtige stab af professionelle og erfarne mekanikere på autoværkstedet klar til at yde førsteklasses service og rådgivning i topklasse.

EKSPERTER I DÆK

Vi er stolte af at være eksperter i alle former for dæk til både person- og varevogne samt industri- og landbrugskøretø-jer. Vores dedikerede hold af mekanikere sørger for at give den bedste rådgivning i forhold til dæk, så du altid kører sikkert på vejene.

VI GEARER OP MED BOSCH CAR SERVICE

Super Dæk får med Bosch Car Service det perfekte parløb, som giver landsdækkende, lokal service med tysk kvalitet og adgang til den seneste datadrevne teknologi og specialviden. Her er rene linjer og garanti for Bosch-reservedele af højeste kvalitet, der er kernen i enhver bil på de danske veje. Det nye samarbejde holder os på sporet, og nye, høje krav fra Bosch til vores faglighed sikrer, at vi er gearet til at være branchens bedste.

ERFAREN MEKANIKER UDFØRER AUTOSERVICE I TOPKLASSE

Udover vores ekspertise i dæk kan vi også tilbyde en bred vifte af autoservice på person- og varebiler, herunder alt fra reparation af stenslag, bremseservice, aircondition, 4-hjulsopmåling udstødning og olieskift til klargøring til syn. Vores erfarne mekanikere står altid klar til at give kvalificeret rådgivning og vejledning.

KIG FORBI VORES AUTOVÆRKSTED

Besøg vores autoværksted i Ringsted, hvor vores hold af mekanikere vil tage sig af din bil og yder den bedste service. Eller ring til os og book en tid. Vi glæder os til at hjælpe dig med din bil!

STORT UDVALG AF DÆK

Husk at du også kan tage et kig på vores store udvalg af dæk, som passer til en lang række køretøjer. Vi har de bedste dæk i forhold til at sikre, at din bil har den bedste ydeevne og sikkerhed på vejene. Tag et kig på vores store udvalg af dæk i vores webshop.webshop.

Med venlig hilsen

Jesper Hoffmann

AfdelingslederAfdelingen ligger her

Ofte stillede spørgsmål i Ringsted

Du behøver blot at søge på enten postnummer eller by, under vores find afdelinger og du får vist dit nærmeste Super Dæk Service værksted tæt på Ringsted.
 • Kommer der unormale lyde, når du bremser? Skærende lyde når du bremser kan være tegn på at dine bremseklodser er slidte og skal udskiftes.

 • Hvis bremsen føles anderledes end normalt, f.eks. hvis du skal trykke hårdere end normalt, eller hvis bremsen føles for blød, kan det være tegn på, at der skal skiftes bremsevæske, eller der er et andet problem.

 • Se efter tegn på slid på bremserne. Tjek om bremseskiverne har en ujævn overflade eller hvis bremseklodserne er ”tynde” eller er slidt ned til metallet.

Hvis du oplever nogen af disse problemer med dine bremser, er det vigtigt at få dem serviceret så hurtigt som muligt af en professionel mekaniker.
Et serviceeftersyn til en bil er en rutinemæssig kontrol og vedligeholdelse af bilen, der udføres af en professionel mekaniker eller automekaniker. Formålet med et serviceeftersyn er at sikre, at bilen fungerer optimalt og sikkert, samt at forebygge fremtidige problemer og skader.

Et serviceeftersyn inkluderer ofte følgende:

 • Olieskift: Udskiftning af motorolie og oliefilter.

 • Luftfilter: Udskiftning af luftfilteret, hvis det er snavset eller tilstoppet.

 • Tændrør: Udskiftning af tændrør, hvis det er nødvendigt.

 • Bremsesystem: Kontrol af bremsesystemet, herunder bremseklodser, bremseskiver, bremsekaliber og bremsevæske.

 • Undervogn: Kontrol af undervognen, herunder støddæmpere, fjedre og styretøj.

 • Dæk: Kontrol af dæktryk og slid på dækkene, samt dækrotation og udskiftning af dæk efter behov.

 • Elektrisk system: Kontrol af batteri, starter og generator.

 • Lys: Kontrol af alle lyskilder og blinklys.

 • Kabine: Kontrol af klimaanlæg, varmeapparat og aircondition.

 • Generel inspektion: En generel inspektion af bilen for eventuelle fejl eller skader.
Derudover kan der også være behov for andre serviceopgaver afhængigt af bilens specifikke behov eller serviceplan. Det er vigtigt at følge bilproducentens anbefalinger for serviceintervaller, da det kan hjælpe med at opretholde bilens ydeevne, sikkerhed og holdbarhed.
Her er nogle faktorer, du kan overveje, når du skal finde en god mekaniker eller et godt værksted:

 • Erfaring og kvalifikationer: Sørg for at værkstedet har kvalificerede mekanikere med relevant erfaring og certificering.

 • Anbefalinger og anmeldelser: Bed om anbefalinger fra venner og familie, eller søg efter online anmeldelser og ratings af værksteder i dit område.

 • Tillid: Sørg for at værkstedet virker ærligt og pålideligt og giver dig en klar og rimelig pris.

 • Pris: Sammenlign priser fra forskellige værksteder, men vær opmærksom på, at den billigste pris ikke altid betyder den bedste kvalitet.

 • Garanti: Tjek om værkstedet tilbyder en garanti på deres arbejde og reservedele.

 • Tilgængelighed: Vælg et værksted, der er praktisk placeret i forhold til hvor du bor, og har åbningstider, der passer dig.

 • Specialisering: Hvis din bil er et bestemt mærke eller en bestem model, kan du overveje at vælge et værksted, der er specialiseret i at arbejde på netop din bil.

 • Miljøvenlighed: Overvej at vælge et værksted, der har en miljøvenlige praksis og f.eks. tilbyder gen-brug og genanvendelse af reservedele og materialer.

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end knap 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP