ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

AUTOVÆRKSTED & DÆKCENTER HOLBÆK

Adresse

K. P. Danøvej 4

4300 Holbæk

CVR: 28 65 39 64

Åbningstider

Man-tors 7.30 - 16.30

Fre 7.30 - 16.00

 

AFDELINGEN SERVICERER

VÆRKSTEDSYDELSER

Afdelingen tilbyder

  • Gratis wi-fi

ER DU TIDLIGERE EUROMASTER HOLBÆK KUNDE?

Så glæder vi os til at servicere dig og din bil. Vi har overtaget dette værksted, og vil gøre alt for, at du får en god oplevelse hos os. Hvis du har nogle spørgsmål angående overtagelsen, eller hvis du er tidligere dækkunde hos Euromaster, har vi samlet alle nødvendige informationer til dig lige her.

AUTOVÆRKSTED OG DÆKCENTER HOLBÆK

Vi glæder os til at se dig og dit køretøj på vores autoværksted i Holbæk. Hos os er du i gode hænder – både når du har brug for et dækskifte eller når din bil trænger til ekstra pleje. Vores fokus er altid på dig og dine behov, og vi stræber derfor efter at finde den bedste løsning i din unikke situation.

Vi udfører alt indenfor serviceeftersyn, bremseservice, udstødning, olieskift, bilbatteri, aircondition, 4-hjulsudmåling, støddæmpere og fjedre, klargøring til bilsyn samt autoruder og stenslag.

DÆKSKIFTE OG SERVICEEFTERSYN

Vi er eksperter i dæk, og står både klar til at finde dine nye dæk, samt at tilbyde dig den bedste bilpleje i Holbæk. Derudover kan vi opbevare de dæk, som du ikke bruger, på vores autoværksted i Holbæk. På vores dækhoteller sørger vi for, at dine dæk er i det helt rigtige miljø med den rette temperatur, så du kan bruge dem igen til næste sæson.

Kig ind og hør mere, eller ring til os og få et uforpligtende tilbud på en unik løsning, der passer til netop din virksomhed. Vores bilværksted i Holbæk er placeret ved K.P. Danøsvej 4, nær Valdemar Sejrvej og kun fem minutters kørsel fra Holbækmotorvejen.

Vores åbningstider er mandag til torsdag kl. 7.30 til 16.30. Om fredagen har vi åben fra kl. 7.30-16.00

Fang os på telefon 76 15 37 40 eller på mail .

Du kan tage et kig på vores store udvalg af dæk her

Med venlig hilsen

Thomas Køppen Andersen

AfdelingslederAfdelingen ligger her

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end knap 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP