ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

AUTOVÆRKSTED & DÆKCENTER KBH SYDHAVNEN

Adresse

Bådehavnsgade 20

2450 København

CVR: 28653964

Åbningstider

Man-tors 7.30 - 16.30

Fre 7.30 - 16.00

 

AFDELINGEN SERVICERER

VÆRKSTEDSYDELSER PÅ PERSON- OG VAREVOGNE

Afdelingen tilbyder

  • Gratis wi-fi

Bemærk: Grundet udfordringer med tilkørselsforhold, er der pt. tilkørsel til værkstedet via Bådehavnsgade 12.

ER DU TIDLIGERE EUROMASTER KØBENHAVN KUNDE?

Så glæder vi os til at servicere dig og din bil. Vi har overtaget dette værksted, og vil gøre alt for, at du får en god oplevelse hos os. Hvis du har nogle spørgsmål angående overtagelsen, eller hvis du er tidligere dækkunde hos Euromaster, har vi samlet alle nødvendige informationer til dig lige her.

AUTOVÆRKSTED OG DÆKSKIFTE KBH SYDHAVNEN

Hos Super Dæk Service ser vi frem til at se dig og dit køretøj på vores autoværksted i København. Her står vi klar og sørger for, at du får den bedst mulige oplevelse, når din bil har brug for en ekstra kærlig hånd.

På vores autoværksted i København er du garanteret en god service uanset hvilken service det drejer sig om. Vi kan hjælpe dig med en lang række services, hvis dit køretøj trænger til en kærlig hånd. Heriblandt alle typer services fra batterikontrol, dæktryksovervågning og dækopbevaring samt mange flere. Vi sætter en ære i at møde dig i øjenhøjde, og finde den bedste løsning til din unikke situation. Har du en leasingbil med dækaftale hos Super Dæk Service, kan du ligeledes på vores autoværksted i København, få tilbudt dækskift, samt opbevaring af de dæk, du ikke bruger.

Vi er eksperter i dæk, og kan hjælpe dig med at finde nye dæk til din personbil og varevogn. Vi står altid klar til at hjælpe med dit dækskifte i højsæsonerne, når du skal skifte til enten sommer- eller vinterdæk og glæder os til at tage imod dig på vores autoværksted i København.

DÆKSKIFTE OG SERVICEEFTERSYN

Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 76 15 37 50 eller på mail . Kom forbi vores autoværksted i København næste gang dit køretøj skal skifte dæk, eller hvis det blot trænger til en kærlig hånd.

Vores åbningstider er mandag til torsdag kl. 7.30 til 16.30. Om fredagen har åben fra kl. 7.30-16.00.

Du kan tage et kig på vores store udvalg af dæk her

 

Med venlig hilsen

Casper Remmer

AfdelingslederAfdelingen ligger her

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP