ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
SDS - Alushow

Se alufælge på din bil

Alufælge giver et personligt og flot præg

De fleste der køber nye alufælge, gør det for at give bilen et personligt og flot præg.

Det kan dog være svært at overskue alle de mange muligheder. Derfor har vi lagt vores alufælge ind i et alushow, hvor du kan sidde og se de mange muligheder, der passer til netop din bil på din pc, tablet eller mobil. Klik ind og tag et kig på alushow.dk.

Alufælge - love og regler

Der er naturligvis love og regler, som skal følges, når du køber nye alufælge. Det er langt fra alle alufælge, der lovligt kan monteres på din bil. I alushowet har vi naturligvis udvalgt de alufælge, der kan sidde på din bil - i de lovlige størrelser.

Fordele ved alufælge

Alufælge blev oprindeligt introduceret til brug i væddeløb, men i dag bruges de i høj grad på almindelige biler. Ved at købe et sæt alufælge kan man give sit køretøj et forbedret udseende, men der er faktisk også mange andre fordele.

Alufælge vejer betydeligt mindre end deres stål-belagte konkurrenter og er utrolig holdbare, samtidig med at de øger den samlede værdi af bilen. Nogle bilejere køber alufælge baseret på æstetik alene. De sælges i alle standard-størrelser, og udvalget er stort og imponerende. De findes desuden i mange forskellige finishes som krom, malet, og poleret.

Hjul er klassificeret som uaffjedret vægt, hvilket vil sige vægt, der ikke understøttes af bilens affjedring. Aluminium-materialet er let i forhold til f.eks. stål, hvorfor alufælge formindsker den uaffjedrede vægt. På grund af denne lavere vægt er der en forbedring i bilens håndtering, især i styrepræcision. Et lettere hjul gør det også nemmere for bilen til at accelerere, og dette kan give føreren en lille stigning i gas/kilometer-tal.

Endelig gør blandingen af aluminium med andre metaller alufælge stærkere end typiske stålfælge, og dette fører til større kontrol og præcisions-styring. Aluminiumsfælge spreder varmen bedre, og dette mindsker revnedannelse og bøjning. Bedre spredning af varmen giver samtidig en mere effektiv bremsning.

Har du spørgsmål om alufælge og dækprofiler, er du velkommen til at kontakt dit lokale Super Dæk Service autoværksted og dækcenter.

Sdsdk Call To Action Knap

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her