ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

Kundernes bedømmelse af Super Dæk Odense Havn

AUTOVÆRKSTED & DÆKCENTER ODENSE H

- en del af Bosch Car Service

 

Adresse

Havnegade 68

5000 Odense C

CVR: 28653964

Åbningstider

Man-tors 7.30 - 16.30

Fre 7.30 - 16.00

Kontakt

Tlf: 76 15 31 80

AFDELINGEN SERVICERER

VÆRKSTEDSYDELSER PÅ
PERSON- OG VAREVOGNE

Afdelingen tilbyder

  • Lejebil
  • Gratis wi-fi

AUTOVÆRKSTED ODENSE H 

På Super Dæk Services dækcenter og autoværksted ved Odense Havn er vi stolte af at kunne tilbyde grundig og kom-petent autoservice på alle typer person- og varevogne. Hos os udfører vi også dækskifte og -montering på forskellige køretøjer, herunder industri- og landbrugsmaskiner, trucks, busser samt park- og skovmateriel.

MEKANIKER UDFØRER AUTOSERVICE AF HØJ KVALITET

Vores erfarne mekanikere står klar til at udføre alle former for autoservice, herunder serviceeftersyn, bremseservice, udstødningsreparation, olieskift, udskiftning af bilbatteri, aircondition-service, 4-hjulsudmåling, støddæmper- og fjeder-skift, klargøring til bilsyn samt autorude- og stenslagsreparation.

DÆKSKIFTE OG SERVICEEFTERSYN

Super Dæk Service samarbejder med Nordisk Dæk Import, en af Nordens største importører af dæk. Det betyder, at vi kan skaffe stort set enhver type dæk, selv fra mindre kendte mærker. Uanset om du har behov for sommerdæk eller vinterdæk, kan vores værksted hjælpe dig med professionel montering og service.

HÅNDVÆRKERKONCEPTET – EN FORDEL FOR ERHVERVSKUNDER

Som erhvervsdrivende kan du benytte vores "håndværkerkoncept", der er vores fordelagtige løsning, skræddersyet til mindre og mellemstore virksomheder, som ønsker at reducere driftsomkostningerne. Konceptet inkluderer fri lejebil ved ordinær service, omkostningsfri opbevaring af hjul, fri assistance ved nedbrud og meget mere. Kontakt en af vores erhvervskonsulenter for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en skræddersyet løsning.

VI GEARER OP MED BOSCH CAR SERVICE

Super Dæk får med Bosch Car Service det perfekte parløb, som giver landsdækkende, lokal service med tysk kvalitet og adgang til den seneste datadrevne teknologi og specialviden. Her er rene linjer og garanti for Bosch-reservedele af højeste kvalitet, der er kernen i enhver bil på de danske veje. Det nye samarbejde holder os på sporet, og nye, høje krav fra Bosch til vores faglighed sikrer, at vi er gearet til at være branchens bedste.

BESØG VORES VÆRKSTED I ODENSE H

Besøg vores autoværksted og dækcenter i Odense H og oplev vores store udvalg af dæk og højkvalitetsautoservice. Vi er passionerede omkring at dine køretøjer kommer i optimal stand.

Du kan tage et kig på vores store udvalg af dæk her i vores webshopMed venlig hilsen

Claus Pedersen

AfdelingslederAfdelingen ligger her


Ofte stillede spørgsmål i Odense H

Du behøver blot at søge på enten postnummer eller by, under vores find-afdelinger og du får vist dit nærmeste Super Dæk Service værksted.
Du kan gøre følgende for at forlænge batteriet i din bil:
  • Undgå dyb afladning
  • Undgå at lade batteriet for meget op
  • Reducer energiforbruget ved at slukke for unødvendige elektriske enheder i bilen, når de ikke bruges.
  • Opbevar batteriet korrekt: Hvis du ikke bruger bilen i længere tid, skal du afbryde batteriet og opbevare det på et tørt, køligt sted.
  • Regelmæssig vedligeholdelse: Følg anbefalingerne fra bilproducenten om regelmæssig vedligeholdelse af batteriet
  • Undgå høje temperaturer: Batterier fungerer bedst ved gennemsnitlige temperaturer.
Har du spørgsmål vedrørende batteriet eller andet i relation til din bil, kan du altid ringe til din lokale Super Dæk Service og få hjælp.

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP