ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Knap 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

Kundernes bedømmelse af Super Dæk Assens

AUTOVÆRKSTED & DÆKCENTER ASSENS

Adresse

Dalvænget 14

5610 Assens

CVR: 28653964

Åbningstider

Man-tors 7.30 - 16.30

Fre 7.30 - 16.00

 

AFDELINGEN SERVICERER

VÆRKSTEDSYDELSER PÅ PERSON- OG VAREVOGNE

Afdelingen tilbyder

  • Lejebil
  • Gratis wi-fi

AUTOVÆRKSTED ASSENS 

Velkommen til Super Dæk Service autoværksted i Assens, hvor vores dedikerede mekanikere står klar til at give dig personlig rådgivning og kompetent autoservice. Uanset om du er en ny eller eksisterende kunde, kan vi hjælpe dig med alt fra almindelige serviceeftersyn og reparation af stenslag til skift af dæk på personbiler, erhvervskøretøjer og land-brugsmaskiner.

MEKANIKER UDFØRER GRUNDIG AUTOSERVICE

Vores erfarne mekanikere udfører en bred vifte af autoservices, herunder serviceeftersyn, bremseservice, udstødningsreparation, olieskift, udskiftning af bilbatteri, airconditionservice, 4-hjulsudmåling, støddæmper- og fjederskift, autorude- og stenslagsreparation samt klargøring til bilsyn. Uanset hvilke behov du har, kan du stole på vores ekspertise og omhyggelighed

DÆKSKIFTE OG SERVICEEFTERSYN 

Hvis du har brug for at skifte til vinterdæk eller sommerdæk, er vi selvfølgelig også her for at hjælpe dig. Vi tilbyder professionelt dækskifte og sikrer, at dine dæk er i god stand og klar til at tackle enhver køresituation.

BESØG VORES VÆRKSTED I ASSENS

Super Dæk Service i Assens betjener både private og erhvervskunder. Hvis du har spørgsmål eller har brug for vejled-ning, er du mere end velkommen til at ringe til os eller besøge vores værksted på Dalvænget 14.

Du kan tage et kig på vores store udvalg af dæk i vores webshop.

Med venlig hilsen

Lars Lykke

Afdelingsleder

 

 

 

Afdelingen ligger her

 

Ofte stillede spørgsmål i Assens

Du behøver blot at søge på enten postnummer eller by, under vores find-afdelinger og du får vist dit nærmeste Super Dæk Service værksted ved Assens.
Der er flere måder at teste sundheden for din bils batteri på:

Træktest: Den mest almindelige metode er at bruge et multimeter til at måle batterispændingen. Tilslut de positive og negative sonder på et multimeter til batteripolerne og aflæs spændingen

Stress test: En belastningstest giver dig mulighed for at teste et batteris evne til at levere strøm under belastning. Du kan bruge en batteritester eller et batterianalyseværktøj til testen.

Startstrømtesten er specielt designet til at måle batteriets evne til at drive et køretøjs startmotor. Dette kan gøres ved hjælp af et startamperemeter.

Professionel batteritest: Du kan også tage din bil til et specialiseret værksted eller batterispecialist, som har særligt testudstyr til at vurdere batteriets tilstand.

Det er en god idé at teste din bils batteris tilstand regelmæssigt, især hvis du oplever problemer som langsom start eller hyppige afladninger. Har du spørgsmål vedrørende batteriet eller andet i relation til din bil, kan du altid ringe til din lokale Super Dæk Service og få hjælp.

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end knap 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP