ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

Kundernes bedømmelse af Super Dæk Skjern

AUTOVÆRKSTED & DÆKCENTER SKJERN

- en del af Bosch Car Service

 

Adresse

Trykkerivej 4

6900 Skjern

CVR: 28653964

Åbningstider

Man-tors 7.30 - 16.30

Fre 7.30 - 16.00

Kontakt

Tlf: 76 15 30 30

76 15 30 39

AFDELINGEN SERVICERER

VÆRKSTEDSYDELSER PÅ
PERSON- OG VAREVOGNE

Afdelingen tilbyder

  • Lejebil
  • Gratis wi-fi

AUTOVÆRKSTED SKJERN

Hos Super Dæk Service i Skjern udfører vores mekanikere al slags services fra vores autoværksted til person- og varevogne uanset årgang og model. Vi klarer alle store og små opgaver for gamle såvel som nye kunder.

Vores værksted udfører alt indenfor serviceeftersyn, bremseservice, udstødning, olieskift, bilbatteri, aircondition, 4-hjulsudmåling, støddæmpere og fjedre, autoruder og stenslag samt klargøring til bilsyn.

DÆKSKIFTE OG SERVICEEFTERSYN

Foruden autoservice i topklasse finder du også et stort udvalg af dæk og fælge til både personbiler samt industri- og landbrugsmaskiner.

Vi ved alt om dæk, og hjælper dig gerne hvis du er i tvivl om hvilken type der passer til dit behov. Har du brug for et dækskifte til vinterdæk eller sommerdæk, står vores automekanikere også klar til at hjælpe med det.

Hos Super Dæk Service i Skjern har vi en særlig ekspertise inden for dæk til landbrugsmaskiner, og er også leveringsdygtige i tvillinghjul til traktorer.

VI GEARER OP MED BOSCH CAR SERVICE

Super Dæk får med Bosch Car Service det perfekte parløb, som giver landsdækkende, lokal service med tysk kvalitet og adgang til den seneste datadrevne teknologi og specialviden. Her er rene linjer og garanti for Bosch-reservedele af højeste kvalitet, der er kernen i enhver bil på de danske veje. Det nye samarbejde holder os på sporet, og nye, høje krav fra Bosch til vores faglighed sikrer, at vi er gearet til at være branchens bedste.

Kig ind forbi os og se hvad vi kan tilbyde, eller ring og book en aftale.

Du kan tage et kig på vores store udvalg af dæk her

Med venlig hilsen

Michael S. Olesen

AfdelingslederAfdelingen ligger her


 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her