ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Knap 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

Kundernes bedømmelse af Super Dæk Skjern

AUTOVÆRKSTED & DÆKCENTER SKJERN

- en del af Bosch Car Service

 

Adresse

Trykkerivej 4

6900 Skjern

CVR: 28653964

Åbningstider

Man-tors 7.30 - 16.30

Fre 7.30 - 16.00

Kontakt

Tlf: 76 15 30 30

AFDELINGEN SERVICERER

VÆRKSTEDSYDELSER PÅ
PERSON- OG VAREVOGNE

Afdelingen tilbyder

  • Lejebil
  • Gratis wi-fi

AUTOVÆRKSTED SKJERN

Hos Super Dæk Service i Skjern udfører vores team af dygtige automekanikere alle former for autoservice på person- og varevogne, uanset årgang og model. Vi byder både gamle og nye kunder velkommen og tager os af både store og små opgaver.

MEKANIKER UDFØRER KOMPLET AUTOSERVICE

Vores erfarne mekanikere er specialiseret i en bred vifte af services, herunder serviceeftersyn, bremseservice, udstødningsreparation, olieskift, udskiftning af bilbatteri, airconditionservice, 4-hjulsudmåling, støddæmper- og fjeder-skift, autorude- og stenslagsreparation samt klargøring til bilsyn. Uanset hvilken opgave du har brug for hjælp til, er vores dygtige mekanikere klar til at løse den for dig.

DÆKSKIFTE OG SERVICEEFTERSYN

Udover vores førsteklasses autoservice tilbyder vi også et bredt udvalg af dæk og fælge til både personbiler samt indu-stri- og landbrugsmaskiner. Vi er eksperter inden for dæk og står altid klar til at hjælpe dig med at finde den rette type, der passer til dine behov. Hvis du har brug for at skifte til vinterdæk eller sommerdæk, er vores automekanikere også parate til at assistere dig.

Hos Super Dæk Service i Skjern har vi en særlig ekspertise inden for dæk til landbrugsmaskiner, og er også leverings-dygtige i tvillinghjul til traktorer.

VI GEARER OP MED BOSCH CAR SERVICE

Super Dæk får med Bosch Car Service det perfekte parløb, som giver landsdækkende, lokal service med tysk kvalitet og adgang til den seneste datadrevne teknologi og specialviden. Her er rene linjer og garanti for Bosch-reservedele af højeste kvalitet, der er kernen i enhver bil på de danske veje. Det nye samarbejde holder os på sporet, og nye, høje krav fra Bosch til vores faglighed sikrer, at vi er gearet til at være branchens bedste.

BESØG VORES VÆRKSTED I SKJERN

Kom og besøg os i Skjern og se, hvad vi kan tilbyde dig. Du kan også kontakte os telefonisk for at aftale en tid. Vi ser frem til at betjene dig. Du kan tage et kig på vores store udvalg af dæk i vores webshop.

Med venlig hilsen

Michael S. Olesen

AfdelingslederAfdelingen ligger her

Ofte stillede spørgsmål i Skjern

Du behøver blot at søge på enten postnummer eller by, under vores find-afdelinger og du får vist dit nærmeste Super Dæk Service værksted ved Skjern.
Der er flere faktorer, der kan påvirke ydeevnen af dit bilbatteri.

Alder: Et batteris alder påvirker i høj grad dets ydeevne. Over tid vil batteriets kapacitet falde, og det vil ikke kunne levere strøm lige så længe som før. Ældre batterier har en tendens til at yde dårligere end nyere batterier.

Temperatur: Temperaturen kan have en betydelig effekt på batteriets ydeevne. Batteriet fungerer bedst i moderate temperaturer, omkring 20-25 grader Celsius. Ekstrem varme eller kulde kan reducere batterikapaciteten og aflade for tidligt.

Kørevaner: Hvordan du bruger din bil kan påvirke batteriets ydeevne. Korte ture med hyppige start og stop kan dræne batteriet uden at give det tid nok til at oplade helt. Lange ture på motorvejen tager normalt længere tid at oplade batteriet.

Opladning: Hvis du bruger meget elektrisk udstyr som aircondition, varme, lyd og lys i bilen, vil belastningen af batteriet øges. Det-te kan føre til hurtigere afladning og lavere batteriydelse.

Vedligeholdelse: Forsømmelse af regelmæssig vedligeholdelse kan påvirke batteriets ydeevne. Hvis polerne ikke strammes, kan der opbygges snavs og korrosion på polerne og påvirke batteriets evne til at levere strøm.

Kvalitet: Batterikvaliteten påvirker også ydeevnen. Batterier af høj kvalitet fra kendte producenter har en tendens til at have bedre ydeevne og længere levetid end batterier af lavere kvalitet. For at vedligeholde og optimere ydeevnen af din bils batteri er det vigtigt at være opmærksom på disse faktorer og tage de nødvendige skridt.

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end knap 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP