ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Knap 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

Kundernes bedømmelse af Super Dæk Kolding

AUTOVÆRKSTED & DÆKCENTER KOLDING 

Adresse

Venusvej 2

6000 Kolding

CVR: 28653964

Åbningstider

Man-tors 7.30 - 16.30

Fre 7.30 - 16.00

 

AFDELINGEN SERVICERER

VÆRKSTEDSYDELSER PÅ
PERSON- OG VAREVOGNE

Afdelingen tilbyder

  • Lejebil
  • Gratis wi-fi

SUPER DÆK SERVICE: DIT AUTOVÆRKSTED I KOLDING

Super Dæk Service i Kolding er dit lokale autoværksted, der tilbyder et bredt udvalg af services til person- og varevogne. Vores erfarne mekanikere er specialiseret i dæk og dækskifte til erhvervskøretøjer, og vi udfører også serviceeftersyn, bremseservice, udstødning, olieskift, bilbatteri, aircondition, 4-hjulsudmåling, støddæmpere og fjedre, klargøring til bilsyn samt autoruder og stenslag. Vi stræber altid efter at levere den bedste service og kvalitet til vores kunder.

ERFAREN MEKANIKER UDFØRER DÆKSKIFTE PÅ ERHVERVSKØRETØJER

Hos Super Dæk Service i Kolding er vores erfarne mekanikere eksperter i dæk og dækskifte til entreprenørmaskiner, trucks, busser og lastvogne. Vores automekanikere har mange års erfaring i at levere skræddersyede løsninger til er-hvervskunder, og mange forskellige slags erhvervskøretøjer. Hvis du driver en mindre eller mellemstor virksomhed, kan vores "håndværkerkoncept" være den rigtige løsning for dig. Vores håndværkerkoncept tilbyder en række fordele, herunder rabatter, fri assistance ved nedbrud og fleksible åbningstider. Vi understøtter din virksomhed og dine køretø-jer med de bedste dæk- og autoserviceløsninger.

DÆKSKIFTE TIL PERSONBILER, LASTVOGNE, BUSSER OG LANDBRUGSKØRETØJER

Udover at betjene erhvervskunder tilbyder vi også dækskifte til personbiler, lastvogne, busser, varevogne, entreprenørmaskiner og landbrugskøretøjer. Vi har et stort udvalg af sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk til forskellige køretøjer, og vores ekspertteam kan vejlede dig til at vælge det rigtige dæk i forhold til dine behov. Vi bestræber os altid på at levere den bedste kvalitet og sikkerhed i forhold til dine køretøjer.

DIT LOKALE AUTOVÆRKSTED I KOLDING

Hos Super Dæk Service i Kolding er vi dedikerede til at betjene vores lokale kunder på bedste vis. Vi er beliggende på Venusvej 2 i Kolding, og vores åbningstider er fra mandag til torsdag kl. 7.30 til 16.30 og fredag kl. 7.30 til 16.00. Du kan også kontakte os via telefon på 7615 3050 eller sende os en e-mail på kolding@sds.dk. Vi er stolte af de positive anmeldelser, vores kunder har givet os, og vi er glade for at kunne hjælpe.

Med venlig hilsen

John Schou Schrøder

AfdelingslederAfdelingen ligger her

 

Ofte stillede spørgsmål i Kolding

Du behøver blot at søge på enten postnummer eller by, under vores find-afdelinger og du får vist dit nærmeste Super Dæk Service værksted.
Det er ikke lovligt at køre med en defekt udstødning på en bil. En udstødning, der er defekt, kan resultere i for højt støjniveau eller i emission af farlige gasser, som kan være skadelige for miljøet og for passagererne i bilen.

Hvis udstødningen er defekt, kan det også påvirke bilens ydeevne og brændstoføkonomi, og det kan føre til alvorligere problemer med motoren på sigt.

Hvis du opdager en defekt udstødning på din bil, er det vigtigt at få den repareret eller udskiftet hurtigst muligt for at undgå bøder, problemer med bilens ydeevne og miljømæssige skader.
Omkostningerne ved at få skiftet en udstødning på en bil afhænger af flere faktorer, herunder mærket og modellen af bilen, typen af udstødning, om udstødningen skal repareres eller udskiftes, og hvor du vælger at få arbejdet udført.

Generelt set kan omkostningerne ved at få skiftet udstødning på en bil variere fra nogle få tusinde kroner til over titusinde kroner, alt efter bilens mærke og model samt udstødningssystemets tilstand og type. Hvis udstødningen skal udskiftes helt, vil omkostningerne normalt være højere end hvis udstødningen blot skal repareres.

Kontakt os ved Super Dæk Service og hør nærmere om vores priser og services.

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end knap 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP