Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

AUTOVÆRKSTED & DÆKCENTER ESBJERG

Adresse

Oddesundvej 6

6715 Esbjerg N

CVR: 28653964

Åbningstider

Man-tors 7.30 - 16.30

Fre 7.30 - 16.00

Kontakt

7615 3060

7615 3069

AUTOVÆRKSTED ESBJERG 

Leder du efter et autoværksted der både har styr på autoservice og dækmontering?

Så behøver du ikke lede mere. Hos Super Dæk Service i Kjersing ved Esbjerg udfører vores dygtige mekanikere alle typer autoservice på person- og varevogne, ligesom vi også har stor ekspertise indenfor alle slags dæk, herunder landbrugs- og industridæk.

Vi samarbejder med Nordisk Dæk Import, der har mere end 35 års erfaring med dæk og fælge. Vi forhandler og monterer alle kendte mærker, men leder du efter et mindre kendt mærke, kan vi også være behjælpelig med det.

Vores mekanikere kan hjælpe med alt indenfor f.eks. serviceeftersyn, bremser, udstødning, olieskift, bilbatteri, aircondition, 4-hjulsudmåling, støddæmpere og fjedre, klargøring til bilsyn, autoruder og stenslag. 

KIG FORBI AUTOVÆRKSTED ESBJERG 

Kig forbi værkstedet eller ring og book en tid. Du finder os på adressen Oddesundvej 6 i Esbjerg N. Vi har åbent mandag til torsdag mellem kl. 7.30 og 16.30. Om fredagen har vi åbent mellem 7.30 og 16.00

Du kan tage et kig på vores store udvalg af dæk her

Med venlig hilsen

Kenneth Ottosen

AfdelingslederAfdelingen ligger her


Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her