ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

Kundernes bedømmelse af Super Dæk Silkeborg

AUTOVÆRKSTED & DÆKCENTER SILKEBORG

Adresse

Stagehøjvej 2A

8600 Silkeborg

CVR: 28653964

Åbningstider

Man-tors 7.30 - 16.30

Fre 7.30 - 16.00

 

Kontakt

Tlf: 76 15 31 30

76 15 31 39

AFDELINGEN SERVICERER

VÆRKSTEDSYDELSER PÅ
PERSON- OG VAREVOGNE

Afdelingen tilbyder

  • Lejebil
  • Gratis wi-fi

AUTOVÆRKSTED SILKEBORG 

På Super Dæk Services autoværksted i Silkeborg udfører vores automekanikere mekanisk arbejde på alle person- og varevogne, og vores mekanikere klarer alle store og små opgaver lige fra serviceeftersyn, bremseservice, udstødning, olieskift, bilbatteri, 4-hjulsudmåling, støddæmpere og fjedre, klargøring til bilsyn samt autoruder og stenslag. Vi udfører også sporing og justering af styretøj, reparation af aircondition mm.

DÆKSKIFTE OG SERVICEEFTERSYN

Foruden grundig autoservice er vores værksted selvfølgelig behjælpelig med montering af dæk til alle køretøjer, herunder også industri- og landbrugsmaskiner. Vi kan selvfølgelig også hjælpe med et dæksifte til vinterdæk og sommerdæk

Super Dæk Service har landets største udvalg af dæk i alle prisklasser, og vi forhandler både de kendte og de mindre kendte mærker. Vores samarbejdspartner er Nordisk Dæk Import, der har mere end 35 års erfaring i branchen.

VI GEARER OP MED BOSCH CAR SERVICE

Super Dæk får med Bosch Car Service det perfekte parløb, som giver landsdækkende, lokal service med tysk kvalitet og adgang til den seneste datadrevne teknologi og specialviden. Her er rene linjer og garanti for Bosch-reservedele af højeste kvalitet, der er kernen i enhver bil på de danske veje. Det nye samarbejde holder os på sporet, og nye, høje krav fra Bosch til vores faglighed sikrer, at vi er gearet til at være branchens bedste.

Kig forbi autoværkstedet på Stagelhøjvej, eller ring til os og aftal en tid. 

Du kan tage et kig på vores store udvalg af dæk her

 

Med venlig hilsen

Erik Steinmeier

AfdelingslederAfdelingen ligger her


 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her