ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
3 års garanti på reservedele
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

Kundernes bedømmelse af Super Dæk Vejen

AUTOVÆRKSTED & DÆKCENTER VEJEN

Adresse

Engvej 7

6600 Vejen

CVR: 28653964

Åbningstider

Man-tors 7.30 - 16.30

Fre 7.30 - 16.00

Kontakt

Tlf: 76 15 34 30

76 15 34 39

AUTOVÆRKSTED VEJEN 

Hos Super Dæk Service i Vejen udfører vores mekanikere dæk- og autoservice på personbiler og varevogne, og vi er altid klar til at give dig kompetent faglig vejledning, hvis du f.eks. er i tvivl om hvilke dæk der passer til din bil og dit kørselsmønster.

Hos Super Dæk Service ved vi stort set alt om dæk, vejgreb og rullemodstand, og vi øser gerne ud af vores viden, så du er sikker på at du har valgt det helt rigtige dæk.

Foruden dæk til personvogne er vi leveringsdygtige i dæk til landbrugs- og erhvervskøretøjer som f.eks. mejetærskere, busser og trucks, og er du interesseret i tvillinghjul til din traktor kan vi også hjælpe dig med det.

ALLE SLAGS VÆRKSTEDSYDELSER HOS AUTOVÆRKSTED VEJEN 

Vi har selvfølgelig åbent for alle slags værkstedsydelser, uanset om din bil trænger til et mindre eftersyn eller den helt store overhaling.

Vi tilbyder serviceeftersyn, bremser, udstødning, olieskift, bilbatteri, aircondition, 4-hjulsudmåling, støddæmpere og fjedre, klargøring til syn samt autoruder og stenslag. 

AUTOVÆRKSTED VEJEN – DIT LOKALE AUTOVÆRKSTED

Kig forbi autoværkstedet i Vejen til en uforpligtende snak, eller ring og book en tid.

Du kan kontakte os på telefon 76153430 eller på email vejen@sds.dk. Vi har åben mandag til torsdag mellem kl. 7.30-16.30. Om fredagen har vi åben 7.30-16.

Du kan tage et kig på vores store udvalg af dæk her

Med venlig hilsen

Max Fogh

AfdelingslederAfdelingen ligger her


Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her