ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

Kundernes bedømmelse af Super Dæk Vejle

AUTOVÆRKSTED & DÆKCENTER VEJLE

Adresse

Stiftsvej 23

7120 Vejle

CVR: 28653964

Åbningstider

Man-tors 7.30 - 16.30

Fre 7.30 - 16.00

 

Kontakt

Tlf: 76 15 35 00

76 15 35 09

AFDELINGEN SERVICERER

VÆRKSTEDSYDELSER PÅ
PERSON- OG VAREVOGNE

Afdelingen tilbyder

  • Lejebil
  • Gratis wi-fi

AUTOVÆRKSTED VEJLE 

På Super Dæk Services autoværksted i Vejle udfører vores mekanikere dækskifte og mekanisk arbejde på alle person- og varevogne uanset årgang og model, og vi servicerer både person- og varevogne.

Vores værksted kan desuden tilbyde serviceeftersyn, bremseservice, udstødning, olieskift, bilbatteri, aircondition, 4-hjulsudmåling, støddæmpere og fjedre, klargøring til bilsyn samt autoruder og stenslag.

Derudover kan vores afdeling tilbyde en lejebil og gratis wifi.

DÆKSKIFTE OG SERVICEEFTERSYN

Hos Super Dæk Services i Vejle har vi specialiseret os i dæk til lastvogne, erhvervskøretøjer og entreprenørmaskiner, og vores fagkonsulenter er eksperter i at analysere hvordan vi bedst og billigst kan imødekomme dine behov.

Er du f.eks. erhvervsdrivende med en mindre eller mellemstor virksomhed, er vores ”håndværkerkoncept” måske noget for dig.

Håndværkerkonceptet tilbyder dig en lang række fordele, heriblandt rabatter, assistance og fleksible åbningstider, og du er mere end velkommen til at ringe ind og få et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning, der passer til netop din virksomhed.

Har du brug for at få monteret vinterdæk eller sommerdæk, hjælper vores automekanikere selvfølgelig også hellere end gerne med et med det.

Du kan tage et kig på vores store udvalg af dæk her

VI GEARER OP MED BOSCH CAR SERVICE

Super Dæk får med Bosch Car Service det perfekte parløb, som giver landsdækkende, lokal service med tysk kvalitet og adgang til den seneste datadrevne teknologi og specialviden. Her er rene linjer og garanti for Bosch-reservedele af højeste kvalitet, der er kernen i enhver bil på de danske veje. Det nye samarbejde holder os på sporet, og nye, høje krav fra Bosch til vores faglighed sikrer, at vi er gearet til at være branchens bedste.

AUTOVÆRKSTED VEJLE – DIT LOKALE AUTOVÆRKSTED

Du kan finde dit lokale autoværksted på Stiftsvej 23 i Vejle. Vi har åben mandag til torsdag kl. 7.30 til 16.30. Om fredagen har vi åben fra kl. 7.30 til 16.

Du kan kontakte os på telefon 76153500 samt på email vejle@sds.dk.

Her på siden finder du også udtalelser fra vores kunder, og vi er både stolte og glade for de mange positive anmeldelser. Så kontakt Super Dæk Service i Vejle og lad os hjælpe dig med din bil.

Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig. 

 

Afdelingsleder

Med venlig hilsen

Ole Jørgensen

AfdelingslederAfdelingen ligger her


 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her