ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Knap 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

Kundernes bedømmelse af Super Dæk Randers

AUTOVÆRKSTED & DÆKCENTER RANDERS

- en del af Bosch Car Service

 

Adresse

Haraldsvej 47

8960 Randers

CVR: 28653964

Åbningstider

Man-tors 7.30 - 16.30

Fre 7.30 - 16.00

Kontakt

Tlf: 76 15 35 20

AFDELINGEN SERVICERER

VÆRKSTEDSYDELSER PÅ
PERSON- OG VAREVOGNE

Afdelingen tilbyder

  • Lejebil
  • Gratis wi-fi

AUTOVÆRKSTED RANDERS

Hos Super Dæk Service i Randers er vores autoværksted og dækservice i topklasse. Vores erfarne mekanikere står klar til at yde kompetent og grundig service til personbiler, varevogne, samt landbrugs- og erhvervskøretøjer som f.eks. traktorer og busser.

MEKANIKER RANDERS: ALT INDENFOR AUTOSERVICE

Vores erfarne mekanikere tilbyder et bredt udvalg af serviceeftersyn og reparationer til din bil. Vores basis serviceeftersyn inkluderer bl.a. olieskift, oliefilter og bundprop pakning med op til 4 liter kvalitetsolie. Du kan også vælge et Premium serviceeftersyn eller et Premium+ serviceeftersyn, som også udløser et stempel i servicebogen, hvor vi udfører yderligere tjek. Udover serviceeftersyn kan vores mekanikere også håndtere opgaver som bremseservice, udstødning, bilbatteri, aircondition, 4-hjulsudmåling, støddæmpere og fjedre.

LEJ EN BIL UNDER REPARATIONEN

Skal din bil have en større overhaling, tilbyder vi også muligheden for at leje en midlertidig bil, mens reparationen udføres. Vi vil gerne sikre, at du kan fortsætte dine daglige aktiviteter og gøremål uden at skulle bekymre dig om transporten.

DÆKCENTER - DÆKSKIFTE & SERVICEEFTERSYN

Skal du f.eks. have monteret sommerdæk eller vinterdæk, står vi selvfølgelig også altid klar til at hjælpe med dækskifte.

VI GEARER OP MED BOSCH CAR SERVICE

Super Dæk får med Bosch Car Service det perfekte parløb, som giver landsdækkende, lokal service med tysk kvalitet og adgang til den seneste datadrevne teknologi og specialviden. Her er rene linjer og garanti for Bosch-reservedele af højeste kvalitet, der er kernen i enhver bil på de danske veje. Det nye samarbejde holder os på sporet, og nye, høje krav fra Bosch til vores faglighed sikrer, at vi er gearet til at være branchens bedste.

VÆRKSTED I RANDERS

Du kan finde os på Haraldsvej 47 i Randers. Vores åbningstider er fra kl. 7.30 til 16.30 mandag til torsdag, og kl. 7.30 til 16 om fredagen. Har du spørgsmål eller brug for vejledning, er du altid velkommen.

 

Med venlig hilsen

Sune Fønss

AfdelingslederAfdelingen ligger her

 

Ofte stillede spørgsmål i Randers

Du behøver blot at søge på enten postnummer eller by, under vores find-afdelinger og du får vist dit nærmeste Super-dæk Service værksted.
Det anbefales generelt at skifte olie på din bil hver 10.000 km eller en gang om året, afhængigt af hvilken der kommer først. Men dette kan variere afhængigt af bilens alder, mærke, model og kørselsforhold.

Hvis du kører under særligt hårde forhold, såsom hyppige korte ture, kørsel i støvede områder eller trækker en trailer, kan det være nødvendigt at skifte olie hyppigere. I dette tilfælde anbefales det at skifte olie hver 5000-8000 km.

Det er vigtigt at læse din bils instruktionsbog for at se producentens anbefalinger til, hvor ofte du bør skifte olie. Det kan også være en god idé at tale med en professionel mekaniker, hvis du er i tvivl om, hvor ofte du skal skifte olie på din bil.
At køre med gammel olie i din bil kan have en række negative konsekvenser, som kan føre til alvorlige problemer med motoren og bilens ydeevne. Her er nogle af de mest almindelige konsekvenser af at køre med gammel olie:

  • Øget slitage på motoren: Gammel olie mister sine smørende egenskaber og bliver mere tyktflydende, hvilket kan føre til øget slitage på motoren og dens komponenter

  • Nedsat brændstoføkonomi: Gammel olie kan medføre, at motoren arbejder hårdere, hvilket kan resultere i et højere brændstofforbrug og en nedsat brændstoføkonomi

  • Overophedning: Gammel olie kan medføre, at motoren overopheder, da den ikke længere kan fjerne varme effektivt fra motoren

  • Motorproblemer: Gammel olie kan medføre, at motoren producerer uønskede stoffer og syrer, som kan skade motoren og føre til nedbrud

  • Nedsat ydeevne: Gammel olie kan medføre nedsat ydeevne i bilen, herunder nedsat acceleration, svagere træk og en generel følelse af sløvhed i bilen
For at undgå disse problemer er det vigtigt at skifte olie regelmæssigt i henhold til bilens instruktionsbog eller producentens anbefalinger.

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end knap 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP