ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

Kundernes bedømmelse af Super Dæk Randers

AUTOVÆRKSTED & DÆKCENTER RANDERS

Adresse

Haraldsvej 47

8960 Randers

CVR: 28653964

Åbningstider

Man-tors 7.30 - 16.30

Fre 7.30 - 16.00

 

Kontakt

Tlf: 76 15 35 20

76 15 35 29

AFDELINGEN SERVICERER

VÆRKSTEDSYDELSER PÅ
PERSON- OG VAREVOGNE

Afdelingen tilbyder

  • Lejebil
  • Gratis wi-fi

AUTOVÆRKSTED OG DÆKCENTER I RANDERS

Hos Super Dæk Service i Randers tilbyder vores autoværksted kompetent og grundig service og skift af dæk på personbiler og varevogne, samt landbrugs- og erhvervskøretøjer som f.eks. traktorer og busser.

Vores automekanikere klarer alle små og store opgaver, uanset om det drejer sig om skift af olie, reparation af autoruder og stenslag eller klargøring til bilsyn. Vores mekanikere på værkstedet kan håndtere alle bilmærker uanset årgang og model.

Har du brug for et serviceeftersyn til din bil, er du kommet til det rette sted. Vi kan udføre basis serviceeftersyn, der bl.a. inkluderer olieskift, oliefilter og bundproppakning og op til 4 liter kvalitetsolie. Du kan også vælge et Premium serviceeftersyn eller et Premium+ serviceeftersyn. Vælger du et Premium+ serviceeftersyn udløser dette også et stempel i servicebogen. Vi udfører naturligvis også værkstedsydelser i forhold til bremseservice, udstødning, bilbatteri, aircondition, 4-hjulsudmåling, støddæmpere og fjedre.

Trænger din bil til en større overhaling, har du også altid mulighed for at leje en midlertidig bil, mens reparationen udføres, og ligesom på vores øvrige autoværksteder tilbyder Super Dæk Service i Randers opbevaring af sæsondæk i op til otte måneder.

DÆKSKIFTE OG SERVICEEFTERSYN

Skal du f.eks. have monteret sommerdæk eller vinterdæk, står vi selvfølgelig også altid klar til at hjælpe med dækskifte.

Har du spørgsmål eller brug for vejledning, er du velkommen til at ringe til os eller kigge forbi værkstedet.

Du kan tage et kig på vores store udvalg af dæk her

Du kan finde os på Haraldsvej 47 i Randers. Vi har åbent mellem kl. 7.30 og 16.30 mandag til torsdag og kl. 7.30 til 16 om fredagen. 

 

Med venlig hilsen

Sune Fønss

AfdelingslederAfdelingen ligger her


 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her