ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

Kundernes bedømmelse af Super Dæk Brabrand

AUTOVÆRKSTED & DÆKCENTER BRABRAND

Adresse

Logistikparken 26

8220 Brabrand

CVR: 28653964

Åbningstider

Man-tors 7.30 - 16.30

Fre 7.30 - 16.00

 

Kontakt

Tlf: 76 15 35 60

76 15 35 69

AFDELINGEN SERVICERER

VÆRKSTEDSYDELSER PÅ
PERSON- OG VAREVOGNE

Afdelingen tilbyder

  • Lejebil
  • Gratis wi-fi

AUTOVÆRKSTED BRABRAND 

Super Dæk Service Brabrand ved Aarhus har specialiseret sig i salg og montering af dæk til erhvervskøretøjer som f.eks. busser og lastvogne. Er du erhvervsdrivende, og ønsker du at nedsætte driftsomkostninger, er vores ”håndværkerkoncept” måske noget for dig.

Fordelene herved er bl.a. fri opbevaring af hjul, fri assistance ved nedbrud, fleksible åbningstider ved behov, 30% rabat på autoruder, samt en masse andre fordele.

Vores erhvervskonsulent kan skræddersy et uforpligtende tilbud der passer til netop dit firma, eller du kan kigge forbi værkstedet i Logistikparken og tage en snak med vores automekaniker.

På vores autoværksted kan vi hjælpe med alt indenfor f.eks. serviceeftersyn, bremseservice, udstødning, olieskift, bilbatteri, aircondition, 4-hjulsudmåling, støddæmpere og fjedre, klargøring til bilsyn samt autoruder og stenslag. Vores mekanikere står altid klar til at hjælpe dig.

DÆKSKIFTE OG SERVICEEFTERSYN 

Super Dæk Service Brabrand varetager selvfølgelig også person- og varevogne på vores autoværksted, ligesom vi også er leveringsdygtige i dæk til landbrugskøretøjer. Du kan også altid få foretaget dækskifte til både vinterdæk og sommerdæk.

Find os på adressen Logistikparken 26 i Brabrand. Vi har åbent mandag til torsdag mellem kl. 7.30 og 16.30. Om fredagen har vi åbent 7.30 til 16.00.

Du kan tage et kig på vores store udvalg af dæk her

 

 

Med venlig hilsen

Rasmus Koch

AfdelingslederAfdelingen ligger her


 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her