ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

Kundernes bedømmelse af Super Dæk Brørup

AUTOVÆRKSTED & DÆKCENTER BRØRUP

Adresse

Merkurvej 7

6650 Brørup

CVR: 28653964

Åbningstider

Man-tors 7.00 - 16.30

Fre 7.00 - 16.00

 

AFDELINGEN SERVICERER

VÆRKSTEDSYDELSER PÅ
PERSON- OG VAREVOGNE

Afdelingen tilbyder

  • Gratis wi-fi

AUTOVÆRKSTED BRØRUP

Hos Super Dæk Service i Brørup udfører vores automekanikere dæk- og autoservice til person- og varevogne. Vi står altid klar til at give dig kompetent og professionel vejledning, hvis du er i tvivl om, hvilke dæk der passer bedst til din bil og din kørestil.

MEKANIKER UDFØRER ALLE TYPER VÆRKSTEDSYDELSER

Vores erfarne mekanikere udfører alle former for værkstedsydelser, uanset om din bil trænger til et mindre eftersyn eller en omfattende gennemgang. Vi tilbyder blandt andet serviceeftersyn, bremseservice, udstødning, olieskift, bilbat-teri, aircondition, reparation af autoruder og stenslag, 4-hjulsudmåling, støddæmpere og fjedre, samt klargøring til bilsyn.

DÆKSKIFTE OG SERVICEEFTERSYN

Vi udfører alle typer dækskifte og står også gerne for montering af dine vinterdæk og sommerdæk. Vi er også specialiserede i dæk til landbrugs- og erhvervskøretøjer som mejetærskere, lastvogne, busser og trucks. Hvis du har brug for tvillinghjul til din traktor, hjælper vi også gerne med det.

VÆRKSTED I BRØRUP

Besøg vores autoværksted i Brørup til en uforpligtende snak, eller ring og book en tid.

Du kan finde os på adressen Merkurvej 7 i Brørup. Vores åbningstider er mandag til torsdag fra kl. 7.00 til 16.30 samt fredag fra kl. 7.00 til 16.00.

Du kan tage et kig på vores store udvalg af dæk i vores webshop. Hos Super Dæk Service i Brørup står vi klar til a hjælpe dig med din bil.

 

Med venlig hilsen

Michael Gudsø

AfdelingslederAfdelingen ligger her


 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end knap 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP