ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

Kundernes bedømmelse af Super Dæk Brørup

SUPER DÆK BRØRUP

Adresse

Merkurvej 7

6650 Brørup

CVR: 28653964

Åbningstider

Man-tors 7.00 - 16.30

Fre 7.00 - 16.00

 

Kontakt

Tlf: 76 15 36 50

76 15 36 59

AFDELINGEN SERVICERER

VÆRKSTEDSYDELSER PÅ
PERSON- OG VAREVOGNE

Afdelingen tilbyder

  • Gratis wi-fi

AUTOVÆRKSTED I BRØRUP

Hos Super Dæk Service i Brørup udfører vores mekanikere dæk- og autoservice på person- og varevogne. Vi er altid klar til at give dig en kompetent og faglig vejledning, hvis du for eksempel er i tvivl om, hvilke dæk der passer til din bil og dit kørselsmønster.

Vores automekanikere foretager selvfølgelig alle slags værkstedsydelser, uanset om din bil trænger til et mindre eftersyn eller den helt store overhaling. Vi tilbyder f.eks. serviceeftersyn, bremseservice, udstødning, olieskift, bilbatteri, aircondition, autoruder og stenslag, 4-hjulsudmåling, støddæmpere og fjedre samt klargøring til bilsyn.

DÆKSKIFTE OG SERVICEEFTERSYN

Foruden dæk til person- og varevogne er vi leveringsdygtige i dæk til landbrugs- og erhvervskøretøjer som f.eks. mejetærskere, lastvogne, busser og trucks. Er du interesseret i tvillinghjul til din traktor, kan vi også hjælpe dig med det.

Vi udfører alt indenfor dækskifte og monterer også hellere end gerne dine vinterdæk og sommerdæk. Kig forbi autoværkstedet i Brørup til en uforpligtende snak, eller ring og book en tid.

Du finder os på adressen Merkurvej 7 i Brørup. Vi har åbent mandag til torsdag mellem kl. 7 og 16.30, samt fredag mellem kl. 7 og 16.00

Du kan tage et kig på vores store udvalg af dæk her

 

Med venlig hilsen

Michael Gudsø

AfdelingslederAfdelingen ligger her


 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her