Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

DÆKCENTER BRØRUP

Adresse

Merkurvej 7

6650 Brørup

CVR: 28653964

Åbningstider

Man-tors 7.00 - 16.30

Fre 7.00 - 16.00

Kontakt

7615 3650

7615 3659

AUTOVÆRKSTED I BRØRUP

Hos Super Dæk Service i Brørup udfører vores mekanikere dæk- og autoservice på person- og varevogne. Vi er altid klar til at give dig en kompetent og faglig vejledning, hvis du for eksempel er i tvivl om, hvilke dæk der passer til din bil og dit kørselsmønster.

Foruden dæk til person- og varevogne er vi leveringsdygtige i dæk til landbrugs- og erhvervskøretøjer som - Mejetærskere, lastvogne, busser og trucks. Er du interesseret i tvillinghjul til din traktor, kan vi også hjælpe dig med det.

Vi har selvfølgelig åbent for alle slags værkstedsydelser, uanset om din bil trænger til et mindre eftersyn eller den helt store overhaling. Vi tilbyder f.eks. serviceeftersyn, bremser, udstødning, olieskift, bilbatteri, aircondition, 4-hjulsudmåling, støddæmpere og fjedre samt klargøring til syn

DIT LOKALE AUTOVÆRKSTED I BRØRUP

Kig forbi autoværkstedet i Brørup til en uforpligtende snak, eller ring og book en tid. 

Du finder os på adressen Merkurvej 7 i Brørup. Vi har åbent mandag til torsdag mellem kl. 7 og 16.30, samt fredag mellem kl. 7 og 16.00

Du kan tage et kig på vores store udvalg af dæk herMed venlig hilsen

Michael Gudsø

AfdelingslederAfdelingen ligger her


Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her