ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

AUTOVÆRKSTED & DÆKCENTER AALBORG MIDT

Adresse

Rebslagervej 2C

9000 Aalborg

CVR: 28653964

Åbningstider

Man-tors 7.30 - 16.30

Fre 7.30 - 16.00

 

ER DU TIDLIGERE EUROMASTER AALBORG KUNDE?

Så glæder vi os til at servicere dig og din bil. Vi har overtaget dette værksted, og vil gøre alt for, at du får en god oplevelse hos os. Hvis du har nogle spørgsmål angående overtagelsen, eller hvis du er tidligere dækkunde hos Euromaster, har vi samlet alle nødvendige informationer til dig lige her.

AUTOVÆRKSTED AALBORG MIDT 

Hos os her i Super Dæk Service glæder vi os til at se dig og din bil på vores autoværksted i Aalborg Midt. Her sætter vi service og ekspertise i centrum for dig, så du får den bedst mulige oplevelse, når din bil trænger til en kærlig hånd eller når du har brug for nye dæk til vintervejene.

Hos os finder du en lang række services til din bil, som vi leverer med høj grad af professionalisme og med kunden i centrum. Vores services rangerer bredt, da vi er et alsidigt center, som håndterer alle typer af kunder. Vi garanterer at kunne hjælpe alle slags køretøjer, og står derfor både klar til at hjælpe dig, når du skal have skiftet til vinterdæk på din personbil, eller når din lastbil skal til eftersyn.

Derudover har vi i Super Dæk Service Aalborg Midt fokus på landbrugsmaskiner, entreprenørbiler og industribiler, og gør det til vores kerneopgave, at finde den bedste løsning til din unikke situation.

DÆKSKIFTE OG SERVICEEFTERSYN

Du finder dit lokale autoværksted i Aalborg Midt på Rebslagervej 2C, hvor vi glæder os til at byde dig velkommen. Vores autoværksted er placeret nær Ådalsmotorvejen, kun 10 minutters kørsel fra Aalborg centrum, hvilket giver dig hurtig adgang til alle vores services, både hvis du bor i centrum eller nær Aalborg.

Så giv os et besøg næste gang du har behov for et dækskifte, eller hvis du blot er interesseret i et uforpligtende tilbud! Du er også velkommen til at kontakte os på tlf. 76 15 38 20 eller på mail hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Du har også mulighed for at booke tid til din næste autoservice eller dækservice på vores hjemmeside.

Du kan tage et kig på vores store udvalg af dæk her

Med venlig hilsen

Michael Larsen

AfdelingslederAfdelingen ligger her

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end knap 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP