ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

Kundernes bedømmelse af Super Dæk Frederikssund

AUTOVÆRKSTED & DÆKCENTER FREDERIKSSUND

- en del af Bosch Car Service

 

Adresse

Pedersholmparken 5

3600 Frederikssund

CVR: 28653964

Åbningstider

Man-tors 7.30 - 16.30

Fre 7.30 - 16.00

Kontakt

Tlf: 76 15 32 70

AFDELINGEN SERVICERER

VÆRKSTEDSYDELSER PÅ
PERSON- OG VAREVOGNE

Afdelingen tilbyder

  • Lejebil
  • Gratis wi-fi

AUTOVÆRKSTED FREDERIKSSUND 

Hos Super Dæk Service i Frederikssund er vi eksperter i dæk til landbruget.

På autoværkstedet i Frederikssund udfører vi naturligvis også al slags service og reparationer af person- og varevogne til både nye og gamle kunder. Vi udfører eksempelvis serviceeftersyn, bremseservice, udstødning, olieskift, bilbatteri, aircondition, 4-hjulsudmåling, støddæmpere og fjedre, klargøring til bilsyn samt autoruder og stenslag.

DÆKSKIFTE OG SERVICEEFTERSYN

Vores dygtige mekanikere har stor erfaring med salg, montering og regummiering af alle kendte dækmærker som f.eks. Alliance, Kleber og Nokian.

Er du interesseret i montering af tvillinghjul, kan vi også hjælpe med det. Tvillinghjul kan monteres på næsten alle traktorer, og udmærker sig blandt andet ved at mindske jordtrykket, hvorved jordstrukturen forbedres. Har du brug for dækskifte til eksempelvis sommerdæk eller vinterdæk til din bil, hjælper vores automekanikere også heller end gerne.

LAKERING OG REPARATIONER HOS AUTOVÆRKSTED FREDERIKSSUND

Vores værksted tilbyder desuden reparation, lakering og tilpasning af fælge til landbrugs- og erhvervskøretøjer, hvor vi samarbejder med NDI Group A/S, der har mere end 35 års erfaring med fremstilling af fælge til industrien.

VI GEARER OP MED BOSCH CAR SERVICE

Super Dæk får med Bosch Car Service det perfekte parløb, som giver landsdækkende, lokal service med tysk kvalitet og adgang til den seneste datadrevne teknologi og specialviden. Her er rene linjer og garanti for Bosch-reservedele af højeste kvalitet, der er kernen i enhver bil på de danske veje. Det nye samarbejde holder os på sporet, og nye, høje krav fra Bosch til vores faglighed sikrer, at vi er gearet til at være branchens bedste.

Kig forbi eller ring og book en tid til et uforpligtende møde.

Med venlig hilsen

Alex Ejlertsen

AfdelingslederAfdelingen ligger her


Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end knap 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP