ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Knap 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

Kundernes bedømmelse af Super Dæk Bornholm

AUTOVÆRKSTED BORNHOLM

- en del af Bosch Car Service

 

Adresse

Brovangen 2

3720 Aakirkeby

CVR: 28653964

Åbningstider

Man-tors 7.30 - 16.30

Fre 7.30 - 16.00

AFDELINGEN SERVICERER

VÆRKSTEDSYDELSER PÅ PERSON- OG VAREVOGNE

Afdelingen tilbyder

  • Lejebil
  • Gratis wi-fi

AUTOVÆRKSTED AAKIRKEBY - BORNHOLM

Velkommen til vores autoværksted i Aakirkeby, hvor vores dygtige mekanikere ikke kun er specialister inden for dæk. Hos Super Dæk Aakirkeby udfører vi også omfattende serviceeftersyn, olieskift, bremseservice, udstødningsreparation, udskiftning af bilbatteri, aircondition-service, 4-hjulsudmåling, støddæmper- og fjederskift, autorude- og stenslagsreparation samt klargøring til bilsyn. Vi er også altid klar til at give dig personlig rådgivning og vejledning.

MEKANIKER UDFØRER PROFESSIONEL AUTOSERVICE

Hos Super Dæk Service Aakirkeby er vores dygtige mekanikere eksperter inden for dæk og meget mere. Vi tilbyder en bred vifte af autoservice. Vi kan f.eks. hjælpe med klargøring til bilsyn, hvor vi gennemgår din bil for at sikre, at den opfylder de nødvendige krav og standarder for bilsynet. Vi kan desuden udføre eventuelle reparationer eller vedligeholdelse, der er nødvendige for at få din bil godkendt.

DÆKSKIFTE OG SERVICEEFTERSYN I HØJ KVALITET

Vores autoværksted i Aakirkeby er også specialiseret i dæk og dækskifte til både person- og varevogne, men vi har også mange års erfaring og ekspertise indenfor erhvervs- og landbrugsdæk. Hos Super Dæk Bornholm sælger og monterer vi alle kendte mærker til traktorer, mejetærskere og gyllevogne, samt skov- og parkmaskiner.Hvis du har brug for at skifte til sommerdæk eller vinterdæk, står vores erfarne auto-mekanikere også klar til at hjælpe dig med det.

Vi hjælper dig med at finde de rigtige dæk til dine erhvervskøretøjer med henblik på optimal ydeevne og sikkerhed på vejene. Hvis du har behov for en skræddersyet løsning, der passer præcist til dine behov, kan du også vælge at blive kontaktet af en af vores erhvervskonsulenter.

Du kan også vælge at blive kontaktet af en af vores erhvervskonsulenter, hvis du har brug for en skræddersyet løsning, der passer præcis til dit behov.

BESØG VORES VÆRKSTED I AAKIRKEBY

Kig forbi vores autoværksted i Aakirkeby og oplev vores store udvalg af dæk og autoservices. Vores dedikerede team vil være glade for at hjælpe dig med at finde de rette dæk og yde den bedst mulige autoservice til dine køretøjer.

 

Med venlig hilsen

Søren Jensen

Afdelingsleder


Afdelingen ligger her

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end knap 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP