ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

Kundernes bedømmelse af Super Dæk Næstved

AUTOVÆRKSTED & DÆKCENTER NÆSTVED ØST

Adresse

Transportbuen 3

4700 Næstved

CVR: 28653964

Åbningstider

Man-tors 7.30 - 16.30

Fre 7.30 - 16.00

 

AFDELINGEN SERVICERER

VÆRKSTEDSYDELSER PÅ
PERSON- OG VAREVOGNE

Afdelingen tilbyder

  • Lejebil
  • Gratis wi-fi

ER DU TIDLIGERE EUROMASTER NÆSTVED KUNDE?

Så glæder vi os til at servicere dig og din bil. Vi har overtaget dette værksted, og vil gøre alt for, at du får en god oplevelse hos os. Hvis du har nogle spørgsmål angående overtagelsen, eller hvis du er tidligere dækkunde hos Euromaster, har vi samlet alle nødvendige informationer til dig lige her.

AUTOVÆRKSTED I NÆSTVED ØST

Hos Super Dæk Service i Næstved er vi eksperter i alt vedrørende dæk og værkstedservice. Vi er kendt for vores store viden om dæk til landbrugsmaskiner, og vores dygtige mekanikere har mange års erfaring med både salg, montering og regummiering af alle kendte dækmærker såsom Alliance, Kleber og Nokian.

DÆKSKIFTE, MONTERING OG SERVICEEFTERSYN PÅ AUTOVÆRKSTED I NÆSTVED

Vi tilbyder også et stort udvalg af dæk og fælge til personbiler samt industri- og landbrugsmaskiner. Vores ekspertise inden for dæk til landbrugsmaskiner gør, at vi altid kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning. Har du brug for et dækskifte til vinterdæk eller sommerdæk, står vores automekanikere også klar til at hjælpe med det.

På vores autoværksted i Næstved kan du også få hjælp til montering af tvillinghjul til traktorer. Tvillinghjul kan monteres på næsten alle traktorer og har mange fordele, blandt andet at de mindsker jordtrykket, hvilket forbedrer jordstrukturen. Hos Super Dæk Service i Næstved er vi også leveringsdygtige i tvillinghjul til traktorer.

 

Med venlig hilsen

Joachim Lundsteen Johannessen
AfdelingslederAfdelingen ligger her

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end knap 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP