ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Hvorfor helårsdæk?
Få tips og tricks
Skift til helårsdæk

Vil du forrest i køen, så bestil tid til hjulskifte allerede nu.

 

Hvorfor helårsdæk?

Den helt store fordel ved helårsdæk

Den helt store fordel ved helårsdæk er, at du ikke behøver at skifte til vinterdæk, når det begynder at blive vinter og tilbage til sommerdæk om foråret.

Har du ikke noget ønske om at have to sæt dæk til din bil, og stiller dit kørselsbehov ikke krav til kritiske vejforhold, så kan helårsdæk være et godt alternativ til vinter- og sommerdæk. Ved du derimod allerede, at du skal ud og køre på snedækkede veje og at du er afhængig af, at du kan komme ud alle dage, er et sæt vinterdæk det mest optimale valg. 

Et helårsdæk er et kompromis mellem sommerdæk og vinterdæk

Helårsdæk er et kompromis mellem sommerdæk og vinterdæk, så sommerdæk er bedre om sommeren end helårsdæk og vinterdæk er bedre end helårsdæk om vinteren. Når det er sagt, er helårsdæk faktisk blevet meget bedre de seneste år. Du skal vurdere ud fra dit kørselsbehov.

Kører du mange kilometer, er det at foretrække at have et sæt af hver. Kan du lade bilen stå, når det sner allerværst, kan du måske godt nøjes med helårsdæk. Investeringen er på sigt den samme, om du har et eller to sæt hjul, da du jo ikke slider på sommerdækkene, når vinterdækkene er monteret.

Et helårsdæk er ligesom vinterdæk markeret med et M+S (mud+snow). Dette betyder, at helårsdækket grundlæggende er et vinterdæk. Det betyder også, at dækkene skal være monteret sammen med andre M+S-dæk.

En anden ting du skal være opmærksom på er, at reglerne for vinterdæk er forskellige fra land til land, så skal du til udlandet med din bil i vinterperioden, eller hvor der er risiko for glatte veje, så husk at checke reglerne for disse lande, inden du kører hjemmefra. Husk også at checke de lande, du evt. skal køre igennem.

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her