ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Hvorfor helårsdæk?
Skift til helårsdæk

Vil du forrest i køen, så bestil tid til hjulskifte allerede nu.

 

Få tips og tricks

Hvorfor helårsdæk?

Den store fordel ved helårsdæk er, at du ikke behøver at skifte til vinterdæk, når det begynder at blive vinter og tilbage til sommerdæk om foråret.

Har du ikke noget ønske om at have to sæt dæk til din bil, og stiller dit kørselsbehov ikke krav til kritiske vejforhold, så kan helårsdæk være et godt alternativ til vinter- og sommerdæk. Ved du derimod allerede, at du skal ud og køre på snedækkede veje og at du er afhængig af, at du kan komme ud alle dage, er et sæt vinterdæk det mest optimale valg. 

Det afhænger naturligvis af dit kørselsbehov, om du kan klare dig igennem vinteren med helårsdæk, men kører du mange kilometer, og kører du ofte i løbet af vinteren, vil vi anbefale at du har et sæt af hver, vinterdæk og sommerdæk. Grundlæggende set, er dit helårsdæk lavet som vinterdæk og er også markeret med M+S som et vinterdæk. Forskellen er dog, at vinterdæk er markeret med bjerg+snefnug symbol, og er specielt lavet til snebelagte veje.

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP