ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Er det billigere at køre med helårsdæk?
Skift til helårsdæk

Vil du forrest i køen, så bestil tid til hjulskifte allerede nu.

 

Få tips og tricks

Er det billigere at køre med helårsdæk?

Det sparer dig helt sikkert for tid, at køre med helårsdæk. Men hvis du kører med vinterdæk, med henblik på at spare penge, er det ikke sikkert, at det lykkes dig. Mange tænker, at man kan spare penge på at køre med helårsdæk, da man ikke skal have to sæt dæk. Det er der tildels også noget rigtigt i. Overordnet set, kommer det selvfølgelig også an på, hvilke dæk man vælger mv. 

Man skal huske at tænke på, at helårsdæk i princippet bliver slidt dobbelt så hurtigt, fordi man kører med dem hele året, hvor vinter og sommerdæk, kun slides halvdelen af året.

Der kan dog være andre udgifter forbundet med at skifte til sommer og vinterdæk, som du undgår ved at vælge helårsdæk. Eksempelvis sparer du udgiften ved at skifte dæk to gange om året, og du sparer også dækopbevaringen.

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP