ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Hvad er helårsdæk?
Få tips og tricks
Skift til helårsdæk

Vil du forrest i køen, så bestil tid til hjulskifte allerede nu.

 

Hvad er helårsdæk?

De fleste har nok hørt om helårsdæk, vinterdæk og sommerdæk. Men hvad er helårsdæk egentlig? Flere og flere producenter har udviklet helårsdæk, hvor de har forsøgt at tage de gode egenskaber fra sommerdækkene og de gode egenskaber fra vinterdækkene og sat dem sammen til et helårsdæk.

Helårsdækkene er meget velegnet til kørsel på de danske veje om sommeren og til kørsel på vinterveje, hvor vejen er ryddet, og hvor der saltes. 

Helårsdæk er et kompromis

Der er dog et “men” mht. brugen af helårsdæk. Helårsdæk er ikke helt så gode som sommerdæk om sommeren og som vinterdæk om vinteren. De er et kompromis. Det er også værd at huske på, at når du sætter sommerdæk på bilen, slider du ikke på vinterdækkene og vice versa.

Så udgiften til dæk ved at benytte sommerdæk og vinterdæk er faktisk ikke større, end hvis du kun har helårsdæk. Helårsdækkene bliver med andre ord slidt dobbelt så hurtigt. En ting sparer bilister med helårsdæk dog: de har ingen udgifter til at skifte mellem dæktyperne to gange om året.

Hos Super Dæk Service har vi selvfølgelig alle tre typer: vinterdæk, sommerdæk og helårsdæk. Så passer helårsdæk bedst med dine behov, kan du selvfølgelig købe dem hos os.

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her