ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Hvad er helårsdæk?
Skift til helårsdæk

Vil du forrest i køen, så bestil tid til hjulskifte allerede nu.

 

Få tips og tricks

Hvad er helårsdæk?

De fleste har nok hørt om helårsdæk, vinterdæk og sommerdæk. Men hvad er helårsdæk egentlig? Helårsdæk er en kombination af egenskaberne fra vinterdæk og sommerdæk. Dette kan ses i dækkets mønster, som er en mellemting mellem vinterdæk og sommerdæk. Fordelen ved et helårsdæk er derfor, at dækket ikke skal skiftes hvert halve år, men derimod først når de bliver slidte.

Man skal dog være opmærksom på, at helårsdækkene er velegnet til kørsel på de danske veje om sommeren og til kørsel på vinterveje, hvor vejen er ryddet, og hvor der saltes. De kan altså ikke bruges som en erstatning for vinterdæk, hvis man skal køre på veje, hvor sneen ikke er ryddet, og der ikke er saltet. 

 På trods af, at helårsdæk de seneste år har udviklet sig, og bliver bedre og bedre til at modstå både sommer og vintervejr, vil vi stadig anbefale, at man overvejer hvilke forhold man skal køre i, før man beslutter hvilken type dæk man skal have på bilen. Så selvom et helårsdæk i princippet er markeret som et vinterdæk, anbefaler vi, at du kører med vinterdæk hvis du skal køre i sne og på isglatte veje. Så er du i hvert fald godt dækket.

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP