ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

Kundernes bedømmelse af Super Dæk Herning

AUTOVÆRKSTED & DÆKCENTER HERNING

Adresse

Mads Eg Damgaardsvej 51

7400 Herning

CVR: 28653964

Åbningstider

Man-tors 7.30 - 16.30

Fre 7.30 - 16.00

 

Kontakt

Tlf: 76 15 30 10

76 15 30 19

AFDELINGEN SERVICERER

VÆRKSTEDSYDELSER PÅ
PERSON- OG VAREVOGNE

Afdelingen tilbyder

  • Lejebil
  • Gratis wi-fi

AUTOVÆRKSTED HERNING 

Super Dæk Service i Herning tilbyder salg og montering af dæk til person- og lastbiler, samt erhvervskøretøjer, landbrugsvogne og trucks.

Foruden salg og montering af dæk tilbyder vores værksted i Herning naturligvis også service på alle person- og varevogne. Vi udfører alt indenfor udstødning, serviceeftersyn, bremseservice, olieskift, bilbatteri, aircondition, 4-hjulsudmåling, støddæmpere og fjedre, autoruder og stenslag samt klargøring til bilsyn.

DÆKSKIFTE OG SERVICEEFTERSYN

Vores mekanikere har mange års erfaring og en bred faglig viden, så når du køber dæk hos os, er du garanteret kompetent rådgivning. Super Dæk Service forhandler alle kendte dækmærker. Vores autoværksted samarbejder med Nordisk Dæk Import, der er en af Skandinaviens største forhandlere af dæk og fælge til alle slags køretøjer, så hvis du leder efter et mindre kendt mærke, kan vi også hjælpe dig med det.

VI GEARER OP MED BOSCH CAR SERVICE

Super Dæk får med Bosch Car Service det perfekte parløb, som giver landsdækkende, lokal service med tysk kvalitet og adgang til den seneste datadrevne teknologi og specialviden. Her er rene linjer og garanti for Bosch-reservedele af højeste kvalitet, der er kernen i enhver bil på de danske veje. Det nye samarbejde holder os på sporet, og nye, høje krav fra Bosch til vores faglighed sikrer, at vi er gearet til at være branchens bedste.

Skal du have foretaget dækskifte til sommerdæk eller vinterdæk klarer vores automekanikere også det.

Du kan tage et kig på vores store udvalg af dæk her

Med venlig hilsen

Nicolaj Ahm

AfdelingslederAfdelingen ligger her


 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her