ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Knap 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

Kundernes bedømmelse af Super Dæk Herning

AUTOVÆRKSTED & DÆKCENTER HERNING

- en del af Bosch Car Service

 

Adresse

Mads Eg Damgaardsvej 51

7400 Herning

CVR: 28653964

Åbningstider

Man-tors 7.30 - 16.30

Fre 7.30 - 16.00

Kontakt

Tlf: 76 15 30 10

AFDELINGEN SERVICERER

VÆRKSTEDSYDELSER PÅ
PERSON- OG VAREVOGNE

Afdelingen tilbyder

  • Lejebil
  • Gratis wi-fi

AUTOVÆRKSTED HERNING 

Super Dæk Service i Herning tilbyder et omfattende udvalg af dæk til person- og lastbiler samt erhvervskøretøjer, landbrugsvogne og trucks.

MEKANIKER UDFØRER ALT INDENFOR AUTOSERVICE

Foruden salg og montering af dæk tilbyder vores værksted i Herning naturligvis også service på alle person- og varevogne. Vi udfører alt indenfor udstødning, serviceeftersyn, bremseservice, olieskift, bilbatteri, aircondition, 4-hjulsudmåling, støddæmpere og fjedre, autoruder og stenslag samt klargøring til bilsyn.

DÆKSKIFTE OG SERVICEEFTERSYN

Hos os får du kompetent rådgivning fra vores mekanikere, som har mange års erfaring og bred faglig viden indenfor området. Vi forhandler alle kendte dækmærker, og vores samarbejde med Nordisk Dæk Import, en af Skandinaviens største dæk- og fælgeforhandlere, gør det også muligt at tilbyde mindre kendte mærker. Vi sikrer, at du får de helt rigtige dæk i forhold til dine behov og præferencer.

Vores erfarne automekanikere klarer også dækskiftet for dig, uanset om du skal have monteret sommerdæk eller vinterdæk. Vi sørger også for, at dine nye dæk er korrekt monteret, så du kan køre sikkert og problemfrit på vejene.

VI GEARER OP MED BOSCH CAR SERVICE

Super Dæk får med Bosch Car Service det perfekte parløb, som giver landsdækkende, lokal service med tysk kvalitet og adgang til den seneste datadrevne teknologi og specialviden. Her er rene linjer og garanti for Bosch-reservedele af højeste kvalitet, der er kernen i enhver bil på de danske veje. Det nye samarbejde holder os på sporet, og nye, høje krav fra Bosch til vores faglighed sikrer, at vi er gearet til at være branchens bedste.

VÆRKSTED I HERNING

Besøg vores værksted i Herning og få professionel service og rådgivning. Vi har et stort udvalg af dæk, så du kan finde præcis de dæk, der passer til dine behov. Kig også gerne forbi vores hjemmeside for at se vores udvalg af dæk og auto-serviceydelser.

Du kan tage et kig på vores store udvalg af dæk i vores webshop

Med venlig hilsen

Nicolaj Ahm

AfdelingslederAfdelingen ligger her

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end knap 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP