ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

Kundernes bedømmelse af Super Dæk Frederikshavn

AUTOVÆRKSTED & DÆKCENTER FREDERIKSHAVN

Adresse

Grønlandsvej 10

9900 Frederikshavn

CVR: 28653964

Åbningstider

Man-tors 7.30 - 16.30

Fre 7.30 - 16.00

 

Kontakt

Tlf: 76 15 31 10

76 15 31 19

AFDELINGEN SERVICERER

VÆRKSTEDSYDELSER PÅ
PERSON- OG VAREVOGNE

Afdelingen tilbyder

  • Gratis wi-fi

AUTOVÆRKSTED FREDERIKSHAVN 

Super Dæk Service i Frederikshavn er både dækcenter og autoværksted, og vores dygtige mekanikere klarer alt lige fra dækskifte, reparationer og eftersyn på både personbiler og varevogne.

Vi udfører også serviceeftersyn i form af bremseservice, udstødning, olieskift, bilbatteri, aircondition, 4-hjulsudmåling, støddæmpere og fjedre, klargøring til bilsyn samt autoruder og stenslag.

DÆKSKIFTE OG SERVICEEFTERSYN

Hos Super Dæk Service i Frederikshavn sælger og monterer vi også dæk til erhvervs- og landbrugskøretøjer, herunder busser, trucks, gyllevogne og mejetærskere, samt park- og skovmaskiner. Vi forhandler alle kendte dækmærker, men leder du efter noget bestemt, kan vi sikkert også hjælpe dig med det.

Vores automekaniker står også klar til at hjælpe med at skifte dine vinterdæk eller sommerdæk, hvis du har behov for det .

VI GEARER OP MED BOSCH CAR SERVICE

Super Dæk får med Bosch Car Service det perfekte parløb, som giver landsdækkende, lokal service med tysk kvalitet og adgang til den seneste datadrevne teknologi og specialviden. Her er rene linjer og garanti for Bosch-reservedele af højeste kvalitet, der er kernen i enhver bil på de danske veje. Det nye samarbejde holder os på sporet, og nye, høje krav fra Bosch til vores faglighed sikrer, at vi er gearet til at være branchens bedste.

Kig forbi os på Grønlandsvej 10 eller ring og book en tid til et uforpligtende møde.

Du kan tage et kig på vores store udvalg af dæk her

Med venlig hilsen

Søren Bødker

AfdelingslederAfdelingen ligger her 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her