ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

Kundernes bedømmelse af Super Dæk Ølgod

AUTOVÆRKSTED & DÆKCENTER ØLGOD

Adresse

Industrivej 20

6870 Ølgod

CVR: 28653964

Åbningstider

Man-tors 7.30 - 16.30

Fre 7.30 - 16.00

 

AFDELINGEN SERVICERER

VÆRKSTEDSYDELSER PÅ
PERSON- OG VAREVOGNE

Afdelingen tilbyder

  • Lejebil
  • Gratis wi-fi

AUTOVÆRKSTED ØLGOD 

Super Dæk Service i Ølgod er specialiseret i dæk og fælge til landbrugskøretøjer såsom mejetærskere, gyllevogne, traktorer samt park- og skovmateriel. Vi er din pålidelige partner, når det kommer til dækrelaterede behov inden for landbrugsmaskiner.

Som landbrugskunde hos Super Dæk Service kan du nyde godt af vores 24-timers break down service, der omfatter landsdækkende hjulskift, dækreparation og regummiering. Vi er altid klar til at hjælpe dig med dine dæk, når du har brug for det.

DÆKSKIFTE OG SERVICEEFTERSYN

Udover dæk til landbrugsvogne kan vi også levere dæk til industri- og entreprenørmaskiner samt alle typer person- og varevogne. Vi har et bredt udvalg af alle de kendte mærker, og hvis du leder efter noget specifikt, står vi klar til at hjælpe dig.

Vi har et samarbejde med Nordisk Dæk Import, hvilket sikrer, at vi kan tilbyde dig et omfattende sortiment af dæk i høj kvalitet.

MEKANIKER UDFØRER AUTOSERVICE

Super Dæk Service i Ølgod tilbyder naturligvis autoservice på alle person- og varevogne. Vores erfarne mekanikere på autoværkstedet håndterer alle typer opgaver, store som små, uanset bilmodel og årgang og leverer en professionel og grundig autoservice.

VÆRKSTED I ØLGOD

Kom forbi vores værksted på Industrivej 20 i Ølgod, hvor vi står klar til at hjælpe dig med dine dæk- og autoservicebehov. Besøg vores hjemmeside eller tag et kig på vores store udvalg af dæk i vores webshop.

Med venlig hilsen

Jacob Hansen 

AfdelingslederAfdelingen ligger her


 

Ofte stillede spørgsmål i Ølgod

Du behøver blot at søge på enten postnummer eller by, under vores find-afdelinger, og du får vist dit nærmeste Super Dæk Service værksted tæt på Ølgod.
Forkert sporing af bilens hjul kan have flere negative virkninger på dækkene:
  • Uregelmæssigt slid
  • Hurtigere slid
  • Nedsat vejgreb
  • Dårlig brændstofeffektivitet
  • Ujævnt slid af affjedring

For at undgå disse problemer er det vigtigt regelmæssigt at justere og overvåge din bils hjul. Korrekt justering sikrer jævnt dækslid, bedre vejgreb, bedre brændstoføkonomi og længere levetid for dine dæk. Har du spørgsmål vedrørende sporing af hjul eller andet i relation til din bil, kan du altid kontakte din lokale Super Dæk Service og få hjælp.

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end knap 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP