ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Knap 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

Kundernes bedømmelse af Super Dæk Fredericia

AUTOVÆRKSTED & DÆKCENTER FREDERICIA

- en del af Bosch Car Service

 

Adresse

Europavej 1, Taulov

7000 Fredericia

CVR: 28653964

Åbningstider

Man-tors 7.30 - 16.30

Fre 7.30 - 16.00

Kontakt

Tlf: 76 15 31 50

AFDELINGEN SERVICERER

VÆRKSTEDSYDELSER PÅ
PERSON- OG VAREVOGNE

Afdelingen tilbyder

  • Lejebil
  • Gratis wi-fi

AUTOVÆRKSTED FREDERICIA 

På Super Dæk Services autoværksted i Fredericia er vores mekanikere eksperter i dæk og fælge til trucks, erhvervskøretøjer og entreprenørmaskiner, og vi har mange års erfaring i skræddersyede løsninger, der passer til den enkelte kundes behov.

På værkstedet i Fredericia udfører vores automekanikere også service og reparationer af alle typer personbiler og varevogne.

Vi udfører alt indenfor serviceeftersyn, bremseservice, udstødning, olieskift, bilbatteri, aircondition, 4-hjulsudmåling, støddæmpere og fjedre, klargøring til bilsyn samt autoruder og stenslag.

DÆKSKIFTE OG SERVICEEFTERSYN

Er du f.eks. erhvervsdrivende med en mindre eller mellemstor virksomhed, er vores ”håndværkerkoncept” måske noget for dig. Håndværkerkonceptet tilbyder dig en lang række fordele som f.eks. rabatter, fri assistance ved nedbrud samt fleksible åbningstider mm.

VI GEARER OP MED BOSCH CAR SERVICE

Super Dæk får med Bosch Car Service det perfekte parløb, som giver landsdækkende, lokal service med tysk kvalitet og adgang til den seneste datadrevne teknologi og specialviden. Her er rene linjer og garanti for Bosch-reservedele af højeste kvalitet, der er kernen i enhver bil på de danske veje. Det nye samarbejde holder os på sporet, og nye, høje krav fra Bosch til vores faglighed sikrer, at vi er gearet til at være branchens bedste.

Kig ind og hør mere, eller ring til os og få et uforpligtende tilbud på en unik løsning, der passer til netop din virksomhed.

Har du behov for at få skiftet til vinterdæk eller sommerdæk hjælper vi naturligvis også med det.

Du finder os på Europavej 1 i Taulov. Vores åbningstider er mandag til torsdag kl. 7.30 til 16.30. Om fredagen har åben til kl. 16.00.

Fang os på telefon 76153150 eller på mail fredericia@sds.dk

Du kan læse vores kunders udtalelser her på siden. Vi er både stolte og glade for alle de mange positive kommentarer.

Du kan tage et kig på vores store udvalg af dæk her

 

Med venlig hilsen

Kenneth Christiansen

AfdelingslederAfdelingen ligger her

 

Ofte stillede spørgsmål i Fredericia

Du behøver blot at søge på enten postnummer eller by, under vores Find afdelinger og du får vist dit nærmeste Superdæk Service værksted.
Det afhænger af bilens alder, model og kilometertal. Generelt anbefales det at få en bil til service en gang om året eller efter et bestemt antal kørte kilometer. Læs evt. instruktionsbog eller spørg forhandleren for at få mere præcis information om, hvor ofte bilen skal til service.
Prisen på et serviceeftersyn afhænger af flere faktorer, såsom bilmodel, årgang, kilometertal og serviceudbyder. Et simpel olieskift kan koste et par hundrede kroner, mens et større serviceeftersyn med udskiftning af filtre og brem-sevæske kan løbe op i flere tusinde kroner. Priserne kan dog variere fra værksted til værksted.
Prisen på syn afhænger af flere faktorer, såsom bilens alder, type og tilstand. I Danmark er der fastsat en pris for syn af personbiler på 580 kr. Derudover skal bilen have et eftersyn inden synet, og det kan også koste ekstra af-hængigt af, hvad der skal justeres eller repareres på bilen.
Et serviceeftersyn inkluderer normalt en række forskellige opgaver, som kan variere afhængigt af bilens model og serviceudbyder. Nogle typiske opgaver i et serviceeftersyn kan omfatte:


  • Olieskift og skift af oliefilter

  • Udskiftning af luft- og brændstofilter
  • Kontrol og justering af bremser

  • Kontrol og justering af dæktryk

  • Kontrol af lys og blinklys

  • Kontrol af kølervæske, bremsevæske, mv.

  • Generel gennemgang af bilens tilstand

Alt i alt er et serviceeftersyn designet til at holde bilen i god stand og identificere eventuelle problemer, før de bli-ver større og dyrere at reparere.

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end knap 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP