ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

Kundernes bedømmelse af Super Dæk Fredericia

AUTOVÆRKSTED & DÆKCENTER FREDERICIA

Adresse

Europavej 1, Taulov

7000 Fredericia

CVR: 28653964

Åbningstider

Man-tors 7.30 - 16.30

Fre 7.30 - 16.00

 

Kontakt

Tlf: 76 15 31 50

76 15 31 59

AFDELINGEN SERVICERER

VÆRKSTEDSYDELSER PÅ
PERSON- OG VAREVOGNE

Afdelingen tilbyder

  • Lejebil
  • Gratis wi-fi

AUTOVÆRKSTED FREDERICIA 

På Super Dæk Services autoværksted i Fredericia er vores mekanikere eksperter i dæk og fælge til trucks, erhvervskøretøjer og entreprenørmaskiner, og vi har mange års erfaring i skræddersyede løsninger, der passer til den enkelte kundes behov.

På værkstedet i Fredericia udfører vores automekanikere også service og reparationer af alle typer personbiler og varevogne.

Vi udfører alt indenfor serviceeftersyn, bremseservice, udstødning, olieskift, bilbatteri, aircondition, 4-hjulsudmåling, støddæmpere og fjedre, klargøring til bilsyn samt autoruder og stenslag.

DÆKSKIFTE OG SERVICEEFTERSYN

Er du f.eks. erhvervsdrivende med en mindre eller mellemstor virksomhed, er vores ”håndværkerkoncept” måske noget for dig. Håndværkerkonceptet tilbyder dig en lang række fordele som f.eks. rabatter, fri assistance ved nedbrud samt fleksible åbningstider mm.

VI GEARER OP MED BOSCH CAR SERVICE

Super Dæk får med Bosch Car Service det perfekte parløb, som giver landsdækkende, lokal service med tysk kvalitet og adgang til den seneste datadrevne teknologi og specialviden. Her er rene linjer og garanti for Bosch-reservedele af højeste kvalitet, der er kernen i enhver bil på de danske veje. Det nye samarbejde holder os på sporet, og nye, høje krav fra Bosch til vores faglighed sikrer, at vi er gearet til at være branchens bedste.

Kig ind og hør mere, eller ring til os og få et uforpligtende tilbud på en unik løsning, der passer til netop din virksomhed.

Har du behov for at få skiftet til vinterdæk eller sommerdæk hjælper vi naturligvis også med det.

Du finder os på Europavej 1 i Taulov. Vores åbningstider er mandag til torsdag kl. 7.30 til 16.30. Om fredagen har åben til kl. 16.00.

Fang os på telefon 76153150 eller på mail fredericia@sds.dk

Du kan læse vores kunders udtalelser her på siden. Vi er både stolte og glade for alle de mange positive kommentarer.

Du kan tage et kig på vores store udvalg af dæk her

 

Med venlig hilsen

Kenneth Christiansen

AfdelingslederAfdelingen ligger her 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her