ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

Kundernes bedømmelse af Super Dæk Esbjerg

AUTOVÆRKSTED & DÆKCENTER ESBJERG

Adresse

Måde kirkevej 8-10

6700 Esbjerg

CVR: 28 65 39 64

Åbningstider

Man-tors 7.30 - 16.30

Fre 7.30 - 16.00

 

Kontakt

Tlf: 76 15 32 50

76 15 32 59

AFDELINGEN SERVICERER

VÆRKSTEDSYDELSER PÅ
PERSON- OG VAREVOGNE

Afdelingen tilbyder

  • Lejebil
  • Gratis wi-fi

AUTOVÆRKSTED ESBJERG 

På Super Dæk Services værksted i Måde ved Esbjerg er vi blandt andet eksperter i dæk til lastvogne, erhvervskøretøjer og entreprenørmaskiner, og vores dygtige fagkonsulenter og automekanikere er specialister i at analysere hvordan vi bedst og billigst kan imødekomme dine behov.

Vores mekanikere kan også hjælpe dig med f.eks. serviceeftersyn, bremseservice, udstødning, olieskift, bilbatteri, aircondition, 4-hjulsudmåling, støddæmpere og fjedre, klargøring til bilsyn samt autoruder og stenslag.

Er du f.eks. erhvervsdrivende med en mindre eller mellemstor virksomhed, er vores ”håndværkerkoncept” måske noget for dig.

Håndværkerkonceptet tilbyder dig en lang række fordele, heriblandt rabatter, assistance og fleksible åbningstider, og du er mere end velkommen til at ringe ind til og få et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning, der passer til netop din virksomhed.

DÆKSKIFTE OG SERVICEEFTERSYN

Super Dæk Service i Måde udfører naturligvis også dækskifte til både sommerdæk og vinterdæk, reparationer på personbiler og varevogne, og vores mekanikere klarer alle store og små opgaver.

Du finder os på adressen Måde Kirkevej 8-10 i Esbjerg. Vi har åbent mandag til torsdag mellem kl. 7.30 og 16.30 samt om fredagen mellem kl. 7.30 og 16.00.

Du kan tage et kig på vores store udvalg af dæk her

Med venlig hilsen

Ronni Skovdal

AfdelingslederAfdelingen ligger her


 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her