ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Knap 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

Kundernes bedømmelse af Super Dæk Holstebro

AUTOVÆRKSTED & DÆKCENTER HOLSTEBRO

- en del af Bosch Car Service

 

Adresse

Gartnerivej 20

7500 Holstebro

CVR: 28653964

Åbningstider

Man-tors 7.30 - 16.30

Fre 7.30 - 16.00

Kontakt

Tlf: 76 15 34 90

AFDELINGEN SERVICERER

VÆRKSTEDSYDELSER PÅ
PERSON- OG VAREVOGNE

Afdelingen tilbyder

  • Lejebil
  • Gratis wi-fi

AUTOVÆRKSTED HOLSTEBRO 

Super Dæk Service i Holstebro er både et autoværksted og et dækcenter, hvor vi tilbyder en bred vifte af værkstedsydelser samt salg og montering af dæk til alle slags køretøjer, herunder også landbrugs- og erhvervsmaskiner.

MEKANIKER UDFØRER ALT INDENFOR AUTOSERVICE

Udover vores ekspertise i dækmontering, står vi også til rådighed for service og reparation af alle person- og varevogne. Vi udfører alt inden for bremseservice, udstødningsreparation, olieskift, udskiftning af bilbatteri, airconditionservice, 4-hjulsudmåling, støddæmper- og fjederskift, autorude- og stenslagsreparation samt klargøring til bilsyn. Skulle din bil have brug for større vedligeholdelse, har du mulighed for at leje en lånebil fra vores værksted, mens reparationen udføres.

DÆKSKIFTE OG SERVICEEFTERSYN

På Super Dæk Service er vi stolte af at kalde os eksperter i dæk. Gennem vores samarbejde med Nordisk Dæk Import kan vi skaffe stort set alle dæk, uanset mærke og prisleje. Vores erfarne mekanikere står altid klar til at vejlede og rådgive dig, hvis du er i tvivl om, hvilken type dæk der passer bedst til din bil og kørestil. For eksempel skal du vælge forskellige dæk, alt afhængigt om du ofte kører lange ture eller blot korte strækninger ind imellem.

Vores dygtige mekanikere står også klar til at hjælpe dig med dækskifte til både sommerdæk og vinterdæk. Vi sørger for, at dine nye dæk bliver korrekt monteret, så du kan køre sikkert og problemfrit på vejene.

VI GEARER OP MED BOSCH CAR SERVICE

Super Dæk får med Bosch Car Service det perfekte parløb, som giver landsdækkende, lokal service med tysk kvalitet og adgang til den seneste datadrevne teknologi og specialviden. Her er rene linjer og garanti for Bosch-reservedele af højeste kvalitet, der er kernen i enhver bil på de danske veje. Det nye samarbejde holder os på sporet, og nye, høje krav fra Bosch til vores faglighed sikrer, at vi er gearet til at være branchens bedste.

VÆRKSTED I HOLSTEBRO

Har du brug for et dækskifte til vinterdæk eller sommerdæk, hjælper vores mekanikere også hellere end gerne med det.

Kom gerne forbi vores autoværksted på Gartnerivej, eller ring til os for at booke en tid til en uforpligtende samtale. Vores erfarne team står klar til at hjælpe dig.

Du kan tage et kig på vores store udvalg af dæk i vores webshop

Med venlig hilsen

Leif Filsø

AfdelingslederAfdelingen ligger her

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end knap 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP