ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Knap 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

Kundernes bedømmelse af Super Dæk Slagelse

AUTOVÆRKSTED & DÆKCENTER SLAGELSE

Adresse

Skovsøvej 4

4200 Slagelse

CVR: 28653964

Åbningstider

Man-tors 7.30 - 16.30

Fre 7.30 - 16.00

 

AFDELINGEN SERVICERER

VÆRKSTEDSYDELSER PÅ
PERSON- OG VAREVOGNE

Afdelingen tilbyder

  • Lejebil
  • Gratis wi-fi

AUTOSERVICE OG DÆKMONTERING HOS AUTOVÆRKSTED SLAGELSE

På Super Dæk Services autoværksted i Slagelse tilbyder vi en bred vifte af mekaniske ydelser til alle typer person- og varevogne, uanset alder og model.

ERFAREN MEKANIKER UDFØRER REPERATIONER OG SERVICE

Vores erfarne mekanikere kan håndtere alle opgaver, store som små, såsom reparation og udskiftning af udstødning, batteri, tandrem, for- og baghjulslejer, toppakning, styretøjsreparationer, klargøring til syn, motor- og gearkasseudskiftning, sporing og 4-hjulsudmåling, bremsereparationer, reparation og servicering af aircondition og meget mere.

STORT UDVALG AF DÆK

Hos Super Dæk Service i Slagelse tilbyder vi også en bred vifte af dæk til alle typer køretøjer, herunder også til industri- og landbrugsmaskiner. Vi har Danmarks største udvalg af dæk i alle prisklasser, og vi fører både de kendte og de mindre kendte mærker. Vi samarbejder med Nordisk Dæk Import, som har mere end 35 års erfaring i branchen.

Vi tilbyder en bred vifte af autoservices, og vores mekanikere har stor ekspertise inden for alle områder af bilreparati-on og vedligeholdelse. Vi er også behjælpelige med dækskift og montering af dæk på alle typer køretøjer.

KIG FORBI AUTOVÆRKSTED SLAGELSE

Vi inviterer dig til at besøge vores autoværksted på Skovsøvej, hvor vores erfarne mekanikere vil tage imod dig med åbne arme. Du kan også ringe til os og aftale en tid.

Vi er her for at hjælpe dig med alle dine bilservicebehov og tilbyde dig den bedste service til en konkurrencedygtig pris.

Tag et kig på vores store udvalg af dæk her og kontakt os for mere information

Med venlig hilsen

Kristian T. H. Jørgensen

AfdelingslederAfdelingen ligger her

 

Ofte stillede spørgsmål i Slagelse

Du behøver blot at søge på enten postnummer eller by, under vores find-afdelinger og du får vist dit nærmeste Super Dæk Service værksted.
Et frit værksted er et uafhængigt værksted, som ikke er tilknyttet eller autoriseret af en specifik bilproducent eller bilforhandler. Det betyder, at frit værksteder typisk ikke har de samme krav og forpligtelser, som autoriserede værksteder har, når det kommer til at bruge originale reservedele og udstyr fra bilproducenterne.

Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at ikke alle frie værksteder har de samme kompetencer og erfaringer som autoriserede værksteder. Det kan derfor være en god ide at undersøge anmeldelser og anbefalinger fra andre kunder, inden du vælger at bruge et frit værksted.

Det er også vigtigt at huske på, at hvis din bil er under garanti, kan det være nødvendigt at få udført service og reparation på et autoriseret værksted for at opretholde garantien.
Et autoriseret værksted er et værksted, som er tilknyttet og godkendt af en specifik bilproducent eller bilforhandler. Autoriserede værksteder har typisk adgang til originale reservedele og udstyr fra bilproducenten, og de følger også bilproducentens specifikationer og retningslinjer for service og reparation af bilerne.

Autoriserede værksteder tilbyder typisk service og reparation på den specifikke bilmodel eller bilmodeller, som de er autoriseret til at servicere. De har også adgang til bilproducentens specialiserede værktøj og udstyr, og deres mekanikere har ofte gennemgået specialiseret træning fra bilproducenten.

Hvis din bil er under garanti, kan det være nødvendigt at få udført service og reparation på et autoriseret værksted for at opretholde garantien. Autoriserede værksteder kan også være en god ide at bruge, hvis du ønsker at bevare din bils originalitet og kvalitet.

Det kan dog også være en dyrere løsning at vælge et autoriseret værksted, da de ofte har højere priser end uafhængige værksteder. Det er derfor vigtigt at afveje fordele og ulemper ved at vælge et autoriseret værksted versus et uafhængigt værksted, når du skal have udført service eller reparation på din bil.

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end knap 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP