ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Knap 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

AUTOVÆRKSTED & DÆKCENTER ROSKILDE ØST

Adresse

Københavnsvej 164

4000 Roskilde

CVR: 28653964

Åbningstider

Man-tors 7.30 - 16.30

Fre 7.30 - 16.00

 

ER DU TIDLIGERE EUROMASTER ROSKILDE KUNDE?

Så glæder vi os til at servicere dig og din bil. Vi har overtaget dette værksted, og vil gøre alt for, at du får en god oplevelse hos os. Hvis du har nogle spørgsmål angående overtagelsen, eller hvis du er tidligere dækkunde hos Euromaster, har vi samlet alle nødvendige informationer til dig lige her.

AUTOVÆRKSTED ROSKILDE SYD ØST

Hos Super Dæk Service Roskilde Øst finder du et stort udvalg af dæk og fælge til både personbiler samt industri- og landbrugsmaskiner.

Foruden dækservice i topklasse udfører vores mekanikere al slags services fra vores autoværksted på person- og varevogne uanset årgang og model. Vi udfører alt indenfor serviceeftersyn, bremseservice, udstødning, olieskift, bilbatteri, aircondition, 4-hjulsudmåling, støddæmpere og fjedre, klargøring til bilsyn samt autoruder og stenslag.

DÆKSKIFTE OG SERVICEEFTERSYN

På vores værksted ved vi alt om dæk, og hjælper dig gerne hvis du er i tvivl om hvilken type der passer til dit behov. Vores automekanikere står klar til at klare alle store og små opgaver for gamle såvel som nye kunder. Skal du f.eks. have hjælp til dækskifte, monterer vi også dine vinterdæk og sommerdæk.

Hos Super Dæk Service Roskilde Øst har vi en særlig ekspertise inden for dæk til landbrugsmaskiner, og er også leveringsdygtige i tvillinghjul til traktorer.

Kig ind forbi os og se hvad vi kan tilbyde, eller ring og book en aftale.

Du kan tage et kig på vores store udvalg af dæk her 

Med venlig hilsen

Brian Just Rørvig

AfdelingslederAfdelingen ligger her

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end knap 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP