ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Knap 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

Kundernes bedømmelse af Super Dæk Næstved

AUTOVÆRKSTED & DÆKCENTER NÆSTVED

Adresse

Holsted Park 4

4700 Næstved

CVR: 28653964

Åbningstider

Man-tors 7.30 - 16.30

Fre 7.30 - 16.00

 

AFDELINGEN SERVICERER

VÆRKSTEDSYDELSER PÅ
PERSON- OG VAREVOGNE

Afdelingen tilbyder

  • Lejebil
  • Gratis wi-fi

AUTOVÆRKSTED NÆSTVED

Hos Super Dæk Service i Næstved er vi eksperter i alt vedrørende dæk og værkstedservice. Vi er kendt for vores store viden om dæk til landbrugsmaskiner, og vores dygtige mekanikere har mange års erfaring med både salg, montering og regummiering af alle kendte dækmærker såsom Alliance, Kleber og Nokian.

MEKANIKER NÆSTVED: UDFØRER ALT INDENFOR AUTOSERVICE

Vores mekanikere på vores værksted i Næstved er eksperter i at udføre al slags service og reparation af person- og varevogne til både nye og gamle kunder. Vi kan blandt andet hjælpe med serviceeftersyn, bremseservice, udstødning, olieskift, bilbatteri, aircondition, 4-hjulsudmåling, støddæmpere og fjedre, klargøring til bilsyn samt autoruder og stenslag. Hos Super Dæk Service i Næstved får du altid topklasse værkstedservice.

DÆKCENTER – DÆKSKIFTE OG SERVICEEFTERSYN

Vi tilbyder også et stort udvalg af dæk og fælge til personbiler samt industri- og landbrugsmaskiner. Vores ekspertise inden for dæk til landbrugsmaskiner gør, at vi altid kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning. Har du brug for et dækskifte til vinterdæk eller sommerdæk, står vores automekanikere også klar til at hjælpe med det.

På vores autoværksted i Næstved kan du også få hjælp til montering af tvillinghjul til traktorer. Tvillinghjul kan monteres på næsten alle traktorer og har mange fordele, blandt andet at de mindsker jordtrykket, hvilket forbedrer jordstrukturen. Hos Super Dæk Service i Næstved er vi også leveringsdygtige i tvillinghjul til traktorer.

REPARATION OG TILPASNING AF FÆLGE TIL ERHVERVSKØRETØJER

Vi tilbyder også reparation, lakering og tilpasning af fælge til landbrugs- og erhvervskøretøjer, hvor vi samarbejder med Nordisk Dæk Import, der har mere end 35 års erfaring med fremstilling af fælge til industrien.

VÆRKSTED I NÆSTVED

Hos Super Dæk Service i Næstved kan du altid forvente den bedste kundeservice, og vores dygtige og erfarne mekanikere står altid klar til at hjælpe dig med alt inden for dæk og autoservice. Kom gerne forbi vores autoværksted eller ring og book en tid.

Med venlig hilsen

Kim Hvitfeldt

AfdelingslederAfdelingen ligger her

 

Ofte stillede spørgsmål i Næstved

Du behøver blot at søge på enten postnummer eller by, under vores find afdelinger og du får vist dit nærmeste Super Dæk Service værksted.
En automekaniker udfører en lang række opgaver, som primært er relateret til reparation og vedligeholdelse af biler og andre køretøjer. Nogle af de opgaver, som en automekaniker typisk udfører, inkluderer:

  • Diagnostik: Automekanikeren undersøger og diagnosticerer fejl og problemer i køretøjet ved hjælp af avanceret udstyr og teknologi

  • Reparation: Når problemet er identificeret, udfører automekanikeren reparationer, herunder udskiftning af defekte dele, justering af motor, transmission og andre systemer

  • Vedligeholdelse: Automekanikeren udfører rutinemæssig vedligeholdelse på køretøjer, herunder olieskift, bremsejusteringer og serviceeftersyn

  • Rådgivning: Automekanikeren kan give råd om vedligeholdelse af køretøjet og hvordan man undgår fremtidige problemer

  • Testkørsel: Efter reparation eller vedligeholdelse udfører automekanikeren en testkørsel for at sikre, at køretøjet fungerer optimalt og sikkert

  • Installation: Automekanikeren kan også installere ekstraudstyr eller opgradere forskellige systemer i køretøjet

  • Fejlfinding: Automekanikeren kan hjælpe med at finde fejl i køretøjets elektroniske systemer, herunder airbags, ABS, og andre sikkerhedsfunktioner
Disse er blot nogle af de opgaver, som en automekaniker typisk udfører.
Nej, ikke alle værksteder kan lave service på alle bilmærker. Det skyldes, at forskellige bilproducenter har forskellige krav og specifikationer til, hvordan deres biler skal serviceres og vedligeholdes. Derfor er det vigtigt at finde et værk-sted, der specialiserer sig i netop din bilmodel, eller som har ekspertise i service af flere forskellige mærker.

Det er således altid en god ide at undersøge, hvilke muligheder der er for service af din bil, inden du vælger et værk-sted. Du kan for eksempel undersøge på nettet eller spørge andre bilejere om deres erfaringer med forskellige værk-steder. Det er vigtigt at vælge et værksted, der har ekspertise og erfaring i at servicere din bilmodel, for at sikre den bedst mulige service og vedligeholdelse af din bil.

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end knap 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her


WEBSHOP