ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 60 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker

Kundernes bedømmelse af Super Dæk Næstved

AUTOVÆRKSTED & DÆKCENTER NÆSTVED

Adresse

Holsted Park 4

4700 Næstved

CVR: 28653964

Åbningstider

Man-tors 7.30 - 16.30

Fre 7.30 - 16.00

 

Kontakt

Tlf: 76 15 36 10

76 15 36 19

AFDELINGEN SERVICERER

VÆRKSTEDSYDELSER PÅ
PERSON- OG VAREVOGNE

Afdelingen tilbyder

  • Lejebil
  • Gratis wi-fi

AUTOVÆRKSTED NÆSTVED

Hos Super Dæk Service i Næstved har vi en stor viden om dæk til landbrugsmaskiner. Vores dygtige mekanikere har stor erfaring med salg, montering og regummiering af alle kendte dækmærker som f.eks. Alliance, Kleber og Nokian.

På autoværkstedet i Næstved udfører vores automekanikere naturligvis også al slags service og reparation af person- og varevogne til både nye og gamle kunder. Vi udfører eksempelvis serviceeftersyn, bremseservice, udstødning, olieskift, bilbatteri, aircondition, 4-hjulsudmåling, støddæmpere og fjedre, klargøring til bilsyn samt autoruder og stenslag.

DÆKSKIFTE OG SERVICEEFTERSYN

Foruden autoservice i topklasse finder du også et stort udvalg af dæk og fælge til både personbiler samt industri- og landbrugsmaskiner. Vi ved alt om dæk, og hjælper dig gerne hvis du er i tvivl om hvilken type der passer til dit behov. Har du brug for et dækskifte til vinterdæk eller sommerdæk, står vores automekanikere også klar til at hjælpe med det.

Hos Super Dæk Service i Næstved har vi en særlig ekspertise inden for dæk til landbrugsmaskiner, og er også leveringsdygtige i tvillinghjul til traktorer.

Er du interesseret i montering af tvillinghjul, kan vores værksted også hjælpe med det. Tvillinghjul kan monteres på næsten alle traktorer, og udmærker sig blandt andet ved at mindske jordtrykket, hvorved jordstrukturen forbedres.

Du kan også altid komme forbi og få hjælp til dækskifte til vinterdæk eller sommerdæk.

AL SLAGS SERVICE OG REPARATION HOS AUTOVÆRKSTED NÆSTVED 

Vi tilbyder også reparation, lakering og tilpasning af fælge til landbrugs- og erhvervskøretøjer, hvor vi samarbejder med Nordisk Dæk Import, der har mere end 35 års erfaring med fremstilling af fælge til industrien.

Kig forbi, eller ring og book en tid til et uforpligtende møde.

Du kan tage et kig på vores store udvalg af dæk her

Med venlig hilsen

Kim Hvitfeldt

AfdelingslederAfdelingen ligger her


 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Email: info@sds.dk

Tlf: 7615 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om SDS

Med mere end 60 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her