ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Knap 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Book tid til udskift af kobling

Skift kobling inden den begynder at drille.

Kobling til Ford

Oplever du fra tid til anden, at koblingen strammer? Det kan med al sandsynlighed være fordi, at koblingen trænger til at blive udskiftet. Det er essentielt for din og bilens sikkerhed, at koblingen fungerer optimalt, så du kan køre i ro og mag i trafikken. Koblingen skaber nemlig forbindelse mellem krumtapakslen i motoren og akslen i gearkassen, og på den måde overføres motorens omdrejningskraft til hjulene.

Så ofte bør en kobling til Ford udskiftes

Som med så mange andre komponenter på bilen afhænger slitage på bilens kobling af din kørestil. Det vil derfor være meget individuelt, hvornår en kobling til Ford trænger til en udskiftning. I modsætning til andre motordele bliver koblingen slidt gradvist, men du kan nemt selv undersøge, om bilens kobling trænger til at blive skiftet – hvis den strammer, eller hvis du kan høre skarpe lyde, når du skifter gear, eller hvis det er besværligt at skifte gear, så er det på tide med en udskiftning af koblingen. Det er vigtigt, du aldrig ignorerer mislyde eller mistanke om en defekt kobling, da det kan have store konsekvenser for din og andres trafiksikkerhed.

Forlæng selv levetiden på bilens kobling

Der er heldigvis et par ting, du selv kan tænke over at undgå og dermed forlænge levetiden på en kobling til Ford. Undgå først og fremmest at starte bilen i andet end det laveste gear, så du ikke filer koblingen. Det lyder måske som en selvfølge, men ofte kommer man til at starte bilen i andet gear, hvor man i stedet burde starte bilen i første gear. Det er også altid en god ide at slippe koblingen helt og sætte bilen i frigear, hvis du skulle ende med at holde i kø. Ved at tænke over disse simple regler, kan du være med til at forlænge levetiden på bilens kobling betydeligt.

Kontakt din lokale Super Dæk Service

Kan du allerede nu mærke, at koblingen på din Ford trænger til en udskiftning, anbefaler vi, at du kontakter din mekaniker og booker tid til at få koblingen skiftet så hurtigt som muligt. Når du besøger din lokale Super Dæk Service, kan du altid forvente kvalitet i både service og autodele, da vi er vant til at servicere alle biler uanset model og årgang. Din Ford er i trygge hænder hos os, og vi anvender altid kun OE-godkendte reservedele, som sikrer dig og din bil tre års garanti.

Book tid

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end knap 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her