ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Book tid til udskift af kobling

Skift kobling inden den begynder at drille.

Kobling til Citroën

Koblingen er en af mange vigtige sikkerhedsforanstaltninger i bilen, og det er vigtigt, du er opmærksom på, om koblingen virker, som den skal. Hvis du oplever, at koblingen er begyndt at stramme, kan noget tyde på, at den trænger til et eftersyn eller en udskiftning. Uanset hvilken årgang eller model din bil er, er vores dygtige mekanikere i stand til at udskifte en kobling til Citroën, og du skal aldrig bekymre dig om kvalitet eller service.

Hvor ofte bør en kobling til Citroën udskiftes?

Som med mange af bilens andre dele, slides koblingen efter din kørestil, og hvor ofte du kører bil. Det er derfor meget forskelligt, hvor ofte en kobling til Citroën bør udskiftes, da den slides gradvist. Det er vigtigt, at du lægger mærke til, om koblingen er begyndt at stramme, eller det er blevet mere besværligt for dig at skifte gear – for så er det på tide at kontakte din lokale Super Dæk Service. En nedslidt kobling kan have stor betydning for trafiksikkerheden, så det bør du aldrig ignorere.

Forlæng selv levetiden på koblingen

Der findes nogle nemme tips til, hvad du selv kan gøre for at forlænge levetiden på bilens kobling, og du kan relativt let selv undersøge, om koblingen fungerer, som den skal, når du er ude at køre. Når du starter bilen, er det vigtigt at gøre det i bilens laveste gear – det kan måske lyde som en selvfølge, men det er ikke ualmindeligt, at bilister starter bilen i andet gear, og det giver unødigt slid på koblingen. Skulle du risikere at holde i lang kø på et tidspunkt, anbefaler vi, at du sætter bilen i frigear og tænker over at slippe koblingen let. Hvis du følger disse simple råd, kan du selv være medvirkende til, at der går længere tid, før en udskiftning af kobling til Citroën bliver nødvendig.

Kontakt din lokale Super Dæk Service

Hvis du oplever, at bilens kobling strammer, eller er du i tvivl om, hvorvidt din Citroën trænger til at få undersøgt koblingen, kan du uden tøven kontakte din lokale Super Dæk Service, som altid står klar til at hjælpe dig. Vi sikrer dig god service og reservedele af god kvalitet, som altid er OE-godkendte og giver dig op til tre års garanti.

Book tid

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end knap 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her