ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Knap 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Book tid til udskift af kobling

Skift kobling inden den begynder at drille.

Kobling til Suzuki

Strammer din kobling fra tid til anden? Så er det højst sandsynligt fordi bilen trænger til en udskiftning af koblingen. Koblingens opgave er at skabe forbindelse mellem krumtapakslen i motoren og akslen i gearkassen, og på den måde overfører motorens omdrejningskraft til bilens hjul. Det er således utrolig vigtigt, at koblingen i din Suzuki virker upåklageligt, så du derved kan køre trygt og sikkert i trafikken.

Kobling til Suzuki: Så ofte skal den skiftes 

Hyppigheden af udskiftningen af en kobling til Suzuki er meget individuel og afhænger af den enkelte billists kørestil. I modsætning til flere af motorens andre dele, bliver bilens kobling gradvist slidt, men det er nemt at tjekke, om koblingen fungerer optimalt eller om den skal skiftes. Du vil hurtigt kunne mærke, hvis koblingen begynder at stramme, og der begynder at opstå skarpe lyde, når du skifter gear. Hvis du tilmed oplever, at du får sværere ved at skifte gear, skal du helt afgjort få tjekket bilens kobling, da dette nemlig tyder på en udskiftning. Du må aldrig lade en ødelagt kobling på din Suzuki være, da det kan få alvorlige konsekvenser for din sikkerhed i trafikken.

Forlæng selv levetiden på bilens kobling

Heldigvis findes der nogle gode råd til, hvordan du selv kan forlænge levetiden på en kobling til din Suzuki, når du kører. Først og fremmest bør du altid sørge for at starte din bil i laveste gear, så du på den måde undgår at file på koblingen. Dernæst bør du altid sætte bilen i frigear og løfte foden helt fra koblingen, når du holder i kø. Det kan lyde ligetil, men med disse simple råd, har du mulighed for at forlænge levetiden på din kobling betydeligt.

Bestil en tid hos din lokale Super Dæk Service

Har du allerede oplevet, at din kobling på din Suzuki trænger til at blive udskiftet, så gør du klogt i at kontakte din lokale Super Dæk Service-afdeling og booke en tid til at få skiftet bilens kobling. Hos Super Dæk Service er god service og autodele af højeste kvalitet en selvfølge. Vi benytter os udelukkende af OE-godkendte autodele, der giver dig og din bil 3 års garanti.

Book tid

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end knap 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her