ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Knap 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Book tid til udskift af kobling

Skift kobling inden den begynder at drille.

Kobling til VW

Oplever du, at koblingen fra tid til anden strammer? Så er det med al sandsynlighed fordi din bil trænger til at få den skiftet. Koblingen skaber forbindelse mellem krumtapakslen i bilens motor og akslen i gearkassen, og derved overføres motorens omdrejningskraft til bilens hjul. Det er altså essentielt, at din kobling i din VW fungerer optimalt, så du kan køre sikkert og trygt i trafikken.

Kobling til VW: så ofte skal den skiftes 

Det er en meget individuel sag, hvornår en kobling til VW skal udskiftes, da det i høj grad afhænger af, hvordan din kørestil er. Koblingen er nemlig en del på bilen, som gradvist bliver slidt i modsætning til andre motordele. Du kan dog nemt undersøge, om bilens kobling trænger til en udskiftning, da du hurtigt vil kunne mærke, om den fungerer optimalt. Hvis den begynder at stramme til, og du kan høre skarpe lyde, når du skifter gear samtidig med, at det bliver sværere at skifte gear, når du kører – ja, så er det helt sikkert tid til at få koblingen skiftet. Du bør aldrig ignorere en defekt kobling på din VW, da det kan få seriøse konsekvenser for din trafiksikkerhed.

Du kan selv forlænge levetiden på bilens kobling

Der er heldigvis nogle ting, du selv kan undgå at gøre, når du kører bil for at forlænge levetiden på koblingen på din VW. Først og fremmest skal du altid sørge for at starte bilen i det laveste gear, så du undgår at file på koblingen. Det kan lyde ligetil, men ofte kommer man til at starte bilen i andet gear, hvor man burde starte i første gear. Derudover er det altid en god idé at sætte bilen i frigear og slippe koblingen helt, hvis du holder i kø. Og ved at følge disse simple regler kan du allerede forlænge levetiden på koblingen betydeligt.

Book tid hos din lokale Super Dæk Service

Hvis du allerede nu kan mærke, at din kobling på din VW trænger til udskiftning, kan du gøre klogt i at kontakte din mekaniker og booke tid til et skifte af bilens kobling. Du kan altid forvente kvalitet i både service og autodele, når du besøger Super Dæk Service, og vi er vant til at servicere alle biler uanset mærke og årgang. Vi anvender desuden udelukkende OE-godkendte reservedele, som giver dig og din bil tre års garanti.

Book tid

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end knap 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her