ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Knap 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Book tid til udskift af kobling

Skift kobling inden den begynder at drille.

Kobling til Skoda

Koblingen er en meget vigtig sikkerhedsforanstaltning i bilen, og det er derfor vigtigt, at du er opmærksom på, om koblingen virker optimalt. Oplever du, at koblingen begynder at stramme eller give efter, kan det være et tegn på, at det er på tide med et eftersyn eller en udskiftning. Alle vores mekanikere er yderst kompetente og har erfaring med udskiftning af kobling til Skoda uanset model og årgang, og du behøver ikke bekymre dig om kvaliteten på vores service.

Så ofte bør en kobling til Skoda udskiftes

Det gælder for koblingen som med mange af bilens øvrige dele – den slides gradvist afhængig af din kørestil, og hvor ofte du kører bil. Derfor kan det opleves forskelligt, hvornår det er på tide med et eftersyn og eventuel udskiftning af koblingen. Vi anbefaler blot, at du holder øje med, om koblingen er begyndt at stramme, eller om det er blevet besværligt for dig at skifte gear. I så fald er det en god ide at kontakte din lokale Super Dæk Service, da en nedslidt kobling kan have betydelig påvirkning på trafiksikkerheden, og derfor bør du aldrig ignorere den.

Forlæng levetiden på koblingen

Du kan selv være behjælpelig med at forlænge levetiden på bilens kobling med nogle meget nemme tricks, og samtidig er det let for dig at undersøge, om koblingen virker optimalt, når du er ude at køre. Det er vigtigt at starte bilen i det laveste gear, selvom det for mange lyder som en selvfølge. Dog er det ikke ualmindeligt, at nogle bilister starter bilen i andet gear, og det slider på koblingen. Hvis du en dag ender i en lang kø, er det en god ide at sætte bilen i frigear og slippe koblingen let. Disse simple råd kan være med til at forlænge levetiden på koblingen betydeligt, så du undgår at skulle udskifte den før tid.

Lad din lokale Super Dæk Service klare arbejdet 

Oplever du, at din kobling til Skoda er begyndt at stramme, eller er du i tvivl om det er på tide med et eftersyn af koblingen? Så tøv ikke med at kontakte din lokale Super Dæk Service, som står klar til at rådgive dig om, hvad der er bedst at gøre på nuværende tidspunkt. Vi sørger for god service, og alle vores reservedele er af god kvalitet og er altid OE-godkendte, hvilket betyder, at du får op til tre års garanti.

Book tid

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end knap 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her