ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Knap 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Book tid til udskift af kobling

Skift kobling inden den begynder at drille.

Kobling til Opel

Det er yderst vigtigt, at bilens kobling fungerer optimalt, så du kan køre sikkert i trafikken. Koblingen er nemlig medvirkende til at skabe forbindelse mellem krumtapakslen i motoren og akslen i gearkassen, hvorved omdrejningskraften fra motoren overføres til hjulene. Det lyder kompliceret, men uanset hvad, så er en velfungerende kobling afgørende for, at du kan køre med ro i sindet i trafikken. Hvis du oplever, at koblingen begynder at stramme, kan det sagtens skyldes, at den trænger til at blive udskiftet, og så gør du klogt i at få koblingen tjekket.

En kobling til Opel bør udskiftes ofte

Det gælder for koblingen som med andre dele af bilen, at den slides gradvist afhængig af din kørestil. Der findes derfor ingen præcise anvisninger for, hvornår en kobling til Opel bør udskiftes. Du kan dog hurtigt og nemt vurdere, om du skal have bilen forbi et værksted og have udskiftet koblingen. I tilfælde af at du kan høre skarpe lyde, når du skifter gear, eller hvis du har besvær med at skifte gear, så er det klare tegn på, at du bør kontakte din lokale Super Dæk Service til et tjek af koblingen. Det er meget vigtigt, at du aldrig ignorerer mislyde eller mistanke om en slidt kobling – det kan nemlig have store konsekvenser for din egen og andres sikkerhed i trafikken.

Du kan selv forlænge levetiden på bilens kobling

Der findes nogle få tips, du selv kan tænke over og dermed undgå at slide unødigt på koblingen. Vi anbefaler blandt andet, at du sørger for at starte bilen i det laveste gear, så du undgår at file på koblingen. Det kan lyde som en selvfølge, men nogle gange sker det, at man starter bilen i andet gear, hvor man burde være startet i første gear. Derudover anbefaler vi, at slippe koblingen let og sætte bilen i frigear, hvis du holder i kø eller tomgang. Det er få huskeregler, som kan have stor betydning for at forlænge levetiden på en kobling til Opel.

Kontakt din lokale Super Dæk Service

Hvis du har mistanke om, at din kobling til Opel er slidt og trænger til et eftersyn, kan du altid kontakte din lokale afdeling, hvor din mekaniker kan hjælpe dig godt videre. Hos os kan du altid forvente reservedele af god kvalitet, som er OE-godkendte og giver op til tre års garanti, og vi er vant til at servicere alle biler uanset model og årgang. Din Opel er derfor altid i trygge hænder hos os.

Book tid

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end knap 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her