ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Knap 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Book tid til udskift af kobling

Skift kobling inden den begynder at drille.

Kobling til Toyota

Det er vigtigt, du skrider til handling i tilfælde af, du oplever, at koblingen i din Toyota er begyndt at stramme. Det kan sandsynligvis skyldes, at bilen trænger til at få koblingen udskiftet til en ny. Koblingen er et vigtigt element i bilen, da den er med til at sikre, at du kan køre trygt og sikkert i trafikken. Vores mekanikere ved, hvordan de skal udskifte koblingen på din Toyota uanset årgang på bilen, og de sikrer altid høj kvalitet og god service.

Forlæng levetiden på bilens kobling

Der er nogle få og lette ting, du selv kan gøre for at forlænge levetiden på koblingen i din Toyota. Det er eksempelvis vigtigt, at du altid starter bilen i det laveste gear. Det lyder måske som en selvfølge for dig, men mange bilister starter bilen i andet gear, og det slider unødigt på koblingen. Derudover anbefaler vi, at du sætter bilen i frigear og slipper koblingen let, hvis du holder i kø i længere tid. Følger du disse simple råd, er der stor sandsynlighed for, at du selv kan være medvirkende til at forlænge levetiden på bilens kobling.

Kobling til Toyota skal skiftes ofte

Din kørestil afgør i høj grad, hvor ofte koblingen på din Toyota skal skiftes. Koblingen slides gradvist i forhold til andre motordele, der skal udskiftes efter et bestemt antal år. I tilfælde af at koblingen begynder at stramme, og det bliver mere besværligt at skifte gear, er det på tide at booke en tid hos din lokale Super Dæk Service. Det er vigtigt aldrig at ignorere en slidt kobling, da det har stor betydning for din trafiksikkerhed. Heldigvis er det relativt let at undersøge om bilens kobling er slidt, fordi du hurtigt vil lægge mærke til om den fungerer som den skal, når du er ude at køre.

Book tid til et tjek

Er du i tvivl om, hvorvidt din Toyota trænger til en ny kobling, kan det være en god ide at kontakte din lokale Super Dæk Service allerede i dag. Når du besøger en af vores afdelinger, får du altid høj kvalitet og god service. Desuden anvender vi kun OE-godkendte reservedele, der giver dig op til tre års garanti.

Book tid

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end knap 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her