ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Tjek. Dobbelttjek.
Servicetjek.
Book tid til service

Vi sørger for, at din bil er tjekket og kontrolleret på mindst 34 punkter.

Vælg mellem Basis, Premium og Premium +

Kom sikkert igennem vinteren ved at gøre din bil klar til vinteren. Først og fremmest skal du have skiftet til vinterdæk, men husk også at få tjekket dine bremser og lygter, bilens væsker, og måske også vinduesviskere.

Service-eftersyn
fra
1.195,-

Serviceeftersyn til Peugeot

Du har potentielt mulighed for at spare mange tusinde kroner på sigt, hvis du passer godt på din Peugeot. Derfor kan du gøre klogt i at booke tid årligt til et serviceeftersyn, hvor vi gennemgår bilen for fejl og mangler. Det kan betragtes som et besøg hos billægen, hvor vi går din Peugeot igennem i alle vigtige komponenter og dele. Ved et serviceeftersyn til Peugeot kan vi f.eks. opdage, at bremserne ikke fungerer optimalt, at bilen mangler olie, eller at nummerpladelyset er væk. Og når vi opdager disse fejl og mangler i tide, kan det potentielt spare dig penge på sigt i dyre reparationer, som kunne være undgået.

Vælg det rette serviceeftersyn til Peugeot 

Du kan vælge mellem hele tre forskellige serviceeftersyn-pakker hos Super Dæk Service, som giver dig mulighed for at finde netop det serviceeftersyn til din Peugeot, som matcher bilens behov. Vi anbefaler, at du vælger Serviceeftersyn Basis eller Serviceeftersyn Premium, hvis din er mere end fem år gammel. Her får du til en fair pris et dybdegående serviceeftersyn til Peugeot, hvor vi gennemgår, smører og udskifter alle dele af bilen, der har behov for det. Disse pakker er også til dig, der ikke kører utrolig mange kilometer og har svært ved at få de regelmæssige inspektioner til at passe med de intervaller, bilfabrikanten har givet.

Hvis din Peugeot derimod stadig er omfattet af fabriks- eller forhandlergarantien, og dit kørselsbehov er større, anbefaler vi, at du vælger Serviceeftersyn Premium+, som udføres i komplet overensstemmelse med bilfabrikantens anbefalinger og serviceskemaer. Dette serviceeftersyn til din Peugeot giver naturligvis også et godkendt stempel i din bils servicehåndbog.

Serviceeftersynet til din Peugeot er ikke et salgstrick

Mange tror fejlagtigt at serviceeftersynet bare er et salgstrick fra autoværkstedernes side, der fylder hullerne i kalenderen op. Men det er langt fra sandt. Et serviceeftersyn sørger nemlig for at holde din bil up to date, og det betyder, at du kan køre mere sikker i trafikken. Serviceeftersynet sørger nemlig for, at din bil ikke har fejl og mangler, som potentielt kan ende med at koste dig mange tusinde kroner årligt. Derudover har du også nemmere ved at få bilen igennem syn i første forsøg, og det er nu vigtigere end nogensinde før med de nye synsregler, der trådte i kraft i maj 2018.

Find din lokale SDS afdeling her

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her