ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Tjek. Dobbelttjek.
Servicetjek.
Book tid til service

Vi sørger for, at din bil er tjekket og kontrolleret på mindst 34 punkter.

Vælg mellem Basis, Premium og Premium +

Kom sikkert igennem vinteren ved at gøre din bil klar til vinteren. Først og fremmest skal du have skiftet til vinterdæk, men husk også at få tjekket dine bremser og lygter, bilens væsker, og måske også vinduesviskere.

Service-eftersyn
fra
1.195,-

Serviceeftersyn til Toyota

Hvis du sørger for at passe godt på din Toyota, kan det potentielt spare dig for flere tusinde kroner. Vi anbefaler derfor, at du en gang årligt booker tid til et serviceeftersyn, hvor vi gennemgår hele bilen for eventuelle fejl og mangler. Betragt serviceeftersynet som en nødvendighed for at alle bilens vigtige komponenter og dele hele tiden fungerer optimalt. Ved et serviceeftersyn til Toyota kan vi eksempelvis undersøge, om bremserne virker som de skal, om bilen mangler olie, eller om nummerpladelyset lyser. Ved at opdage sådanne fejl og mangler i tide, kan det på sigt spare dig for dyre reparationer, der let kunne være undgået.

Vi har altid et serviceeftersyn til Toyota

Hos Super Dæk Service har vi tre forskellige serviceeftersyn du kan vælge imellem, og det giver dig mulighed for at vælge netop det serviceeftersyn, der matcher din Toyotas behov. Er bilen mere end fem år gammel, anbefaler vi, at du vælger enten et Serviceeftersyn Basis eller Serviceeftersyn Premium. Her får du et dybdegående eftersyn af din Toyota til en rimelig pris, og vi sørger for at gennemgå, smøre og udskifte alle dele af bilen, der måtte have behov for det. Denne mulighed for forskellige serviceeftersyn er også til dig, der ikke kører mange kilometer og samtidig har svært ved at få regelmæssige eftersyn til at passe med bilfabrikantens angivne intervaller.

Er dit kørselsbehov derimod større og din Toyota stadig omfattet af fabriks- eller forhandlergaranti, anbefaler vi et Serviceeftersyn Premium+. Det udføres i fuldstændig overensstemmelse med bilfabrikantens anbefalinger og serviceskemaer. Derudover giver et Serviceeftersyn Premium+ også et stempel i din bils servicehåndbog.

Ingen smarte salgstrick

Et serviceeftersyn til Toyota sørger for altid at holde din bil godt kørende, så det er ikke bare et smart salgstrick fra autoværkstedernes side, at vi anbefaler et grundigt serviceeftersyn en gang årligt. Det betyder nemlig, at du kan køre sikkert i trafikken, og serviceeftersynet sikrer samtidig at din bil ikke fejler noget, der i værste fald kan ende med at koste dig mange penge i reparationer. Desuden giver det bilen bedre mulighed for at gå igennem syn i første gang, hvilket er essentielt med de nye synsregler, som trådte i kraft i maj 2018.

Find din lokale SDS afdeling her

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her