ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Tjek. Dobbelttjek.
Servicetjek.
Book tid til service

Vi sørger for, at din bil er tjekket og kontrolleret på mindst 34 punkter.

Vælg mellem Basis, Premium og Premium +

Kom sikkert igennem vinteren ved at gøre din bil klar til vinteren. Først og fremmest skal du have skiftet til vinterdæk, men husk også at få tjekket dine bremser og lygter, bilens væsker, og måske også vinduesviskere.

Service-eftersyn
fra
1.195,-

Serviceeftersyn til Renault

Det er ingen hemmelighed, at så længe du passer på din bil, kan du på sigt spare mange penge på værkstedregninger. Her kommer et serviceeftersyn til Renault ind i billedet. Det er nemlig når vores professionelle mekanikere foretager et serviceeftersyn, at de opdager fejl og mangler på din bil. Vi tjekker blandt andet bilens bremseevne og tilstoppede olie- og luftfiltre, hvilket kan forøge brændstofforbruget, ligesom vi også undersøger om nummerpladelyset virker. Vi forhindrer således små problemer i at vokse sig større og dyrere at reparere. Vi smører og udskifter defekte dele af bilen, så den kører som den skal.

Serviceeftersynet kan være afgørende

Nogle bilejere kan godt tænke, at et serviceeftersyn bare er et fikst salgstrick fra autoværkstederne for at få aftaler i kalenderen. Disse bilejere tager fejl. Et serviceeftersyn er nemlig med til at sikre din Renault yderligere og med de nye synsregler, bør du helt afgjort køre forbi billægen inden den skal synes. Det er ved serviceeftersynet, at fejl og mangler på bilen bliver opdaget og fikset, så du kan stryge lige igennem syn - i første forsøg.

Vælg mellem flere serviceeftersyn til Renault

Hos Super Dæk Service udbyder vi en række af forskellige pakker med serviceeftersyn, som du kan vælge imellem alt afhængig af, hvad din Renault har behov for. Hvis din bil er mere end 5 år gammel, anbefaler vi et Serviceeftersyn Basis eller et udvidet Serviceeftersyn Premium. Begge serviceeftersyn sikrer et grundigt tjek af bilen til en fornuftig pris. Disse to typer serviceeftersyn er til billisten, som ikke kører flest kilometer og ikke har tid til de anbefalede regelmæssige inspektioner med intervaller angivet af Renault, men som stadig ønsker et grundigt eftersyn af bilen.

I tilfælde af at din Renault stadig er omfattet af fabriks- eller forhandlergaranti, og du har et større kørselsbehov, tilbyder vi et Serviceeftersyn Premium+. Dette serviceeftersyn til Renault bliver altid udført i overensstemmelse med bilfabrikantens anbefalinger og serviceskemaer. Det giver dig tilmed et godkendt stempel i din Renaults servicehåndbog.

Find din lokale SDS afdeling her

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end knap 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her