ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Tjek. Dobbelttjek.
Servicetjek.
Book tid til service

Vi sørger for, at din bil er tjekket og kontrolleret på mindst 34 punkter.

Vælg mellem Basis, Premium og Premium +

Kom sikkert igennem vinteren ved at gøre din bil klar til vinteren. Først og fremmest skal du have skiftet til vinterdæk, men husk også at få tjekket dine bremser og lygter, bilens væsker, og måske også vinduesviskere.

Service-eftersyn
fra
1.195,-

Serviceeftersyn til Opel

Det kommer næppe som en overraskelse, at du på sigt kan spare rigtig mange penge ved at passe godt på din bil. Det kan du eksempelvis gøre ved at få foretaget et serviceeftersyn til Opel, hvor vores dygtige mekanikere opdager de fejl og mangler, som bilen måtte have, og du måske ikke selv var opmærksom på. Med et serviceeftersyn til Opel gennemgår vi blandt andet bilens bremseevne og tilstoppede filtre, som kan have betydning for din brændstoføkonomi, og vi tjekker også, om lygterne virker optimalt. Vi sørger altså for at ordne de ting, der med tiden kunne ende med at koste dig mange tusinde kroner i reparationer. Vores fornemmeste opgave er, at få bilen til at køre som den skal ved at smøre, reparere og udskifte slidte dele på bilen.

Et serviceeftersyn til Opel er vigtigt

Du kan være sikker på, at et serviceeftersyn til Opel har en reel værdi for din bil og ikke bare er et smart salgstrick. Et serviceeftersyn er vigtigt for din egen og bilens sikkerhed, og da nye synsregler indtrådte tilbage i maj 2018, er et serviceeftersyn endnu vigtigere at få foretaget. Det kan nemlig have betydning for, at bilen fremstår med færre fejl og mangler, så du kan komme lettere gennem syn.

Vi har forskellige serviceeftersyn til Opel

Afhængig af hvilken type af service din Opel har brug for, har vi tre forskellige pakker med serviceeftersyn hos Super Dæk Service. Hvis bilen er mere end fem år gammel, anbefaler vi et Serviceeftersyn Basis eller et Serviceeftersyn Premium, hvis bilen har brug for et lidt mere omfattende tjek. Begge løsninger sikrer dig en grundig service til en fair pris og er til dig, der ikke kører tusindvis af kilometer. Du er sikret et gennemgående eftersyn, hvor bilen bliver up to date og kører upåklageligt. Hvis din Opel stadig er omfattet af fabriks- eller forhandlergaranti, og hvis du har et større kørselsbehov, tilbyder vi også et Serviceeftersyn Premium+. Det er et serviceeftersyn til Opel, som altid udføres i samspil med fabrikantens anbefalinger og serviceskemaer. Samtidig giver eftersynet dig et stempel i bilens servicehåndbog.

Kontakt din lokale Super Dæk Service

Trænger bilen til et eftersyn, kan du altid kontakte din lokale afdeling og aftale en tid. Vi har mere end 60 afdelinger fordelt i hele landet, og du kan derfor altid finde en Super Dæk Service nær dig, hvor du kan få gennemgået din Opel for fejl og mangler.

Find din lokale SDS afdeling her

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end knap 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her