ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Tjek. Dobbelttjek.
Servicetjek.
Book tid til service

Vi sørger for, at din bil er tjekket og kontrolleret på mindst 34 punkter.

Vælg mellem Basis, Premium og Premium +

Kom sikkert igennem vinteren ved at gøre din bil klar til vinteren. Først og fremmest skal du have skiftet til vinterdæk, men husk også at få tjekket dine bremser og lygter, bilens væsker, og måske også vinduesviskere.

Service-eftersyn
fra
1.195,-

Serviceeftersyn til VW

Vidste du godt, at du potentielt kan spare mange tusinde kroner på sigt, hvis du passer godt på din bil? Og netop her kommer serviceeftersynet til din VW ind i billedet. Når vores mekanikere laver et serviceeftersyn på din VW, er det her, at vi kan opdage, at bremserne ikke yder det optimale, at tilstoppede olie- og luftfiltre øger dit benzinforbrug, eller at nummerpladelyset på bilen er væk. Med andre ord så kan vores kompetente og professionelle mekanikere altså opdage fejl og mangler på din VW, som på sigt kan koste dig mange penge i reparationer. Vi smører, reparerer og udskifter defekte dele på bilen og sikrer, at den kører som den skal.

Vælg det rette serviceeftersyn til VW

Hos Super Dæk Service finder du hele tre forskellige servicepakker, så du har mulighed for at vælge det serviceeftersyn til din VW, der matcher bilens behov bedst. Hvis din bil er fem år eller mere, anbefaler vi, at du vælger vores Serviceeftersyn Basis eller den udvidede servicepakke, Serviceeftersyn Premium. Disse er løsninger, hvor du med fornuft og til en fair pris kan få et dybdegående serviceeftersyn til VW. Disse pakker er til dig, der ikke kører utrolig mange kilometer og som har svært ved at få de regelmæssige inspektioner på bilen til at passe med de intervaller, som er givet af bilfabrikanten, men som samtidig ønsker at bilen er up to date og velfungerende.

Hvis din VW derimod stadig er omfattet af fabriks- eller forhandlergarantien, og du har et større kørselsbehov, bør du vælge Serviceeftersyn Premium+. Dette serviceeftersyn til VW udføres i overensstemmelse med bilfabrikantens anbefalinger, serviceskemaer og giver naturligvis et godkendt stempel i din VW’s servicehåndbog.

Derfor er et serviceeftersyn afgørende

Mange danskere tror fejlagtigt, at et serviceeftersyn blot er et salgstrick for autoværkstederne, så de kan fylde de tomme tider i kalenderen. Men dette er absolut ikke sandt, for et serviceeftersyn kan nemlig være med til at gøre din VW mere sikker. Og med de nye synsregler, der er trådt i kraft i maj, er der nu endnu mere grund til at give bilen en tur til billægen. Serviceeftersynet kan nemlig sørge for, at bilen har færre fejl og mangler, inden den skal til syn, og du får derved lettere ved at køre bilen igennem syn i første forsøg.

Find din lokale SDS afdeling her

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her