ADVARSEL: Du benytter en ældre browser og visse elementer på siden vises muligvis ikke korrekt. Vi anbefaler at du skifter til en nyere browser såsom Chrome, Edge eller Firefox.
Over 70 autoværksteder
Landsdækkende - du finder os i hele Danmark
Service til private, erhverv, industri og landbrug
Book tid
Værksted
Service
Reparation
Spørg din mekaniker
Få et tilbud
Spørg din mekaniker
Tjek. Dobbelttjek.
Servicetjek.
Book tid til service

Vi sørger for, at din bil er tjekket og kontrolleret på mindst 34 punkter.

Vælg mellem Basis, Premium og Premium +

Kom sikkert igennem vinteren ved at gøre din bil klar til vinteren. Først og fremmest skal du have skiftet til vinterdæk, men husk også at få tjekket dine bremser og lygter, bilens væsker, og måske også vinduesviskere.

Service-eftersyn
fra
1.195,-

Serviceeftersyn til Ford

Det kommer nok ikke bag på dig, at du på sigt kan spare tusindvis af kroner ved at passe godt på din bil. Og her kommet et serviceeftersyn til Ford ind i billedet. For når vores mekanikere laver et serviceeftersyn, opdager de skjulte fejl og mangler, du måske ikke var opmærksom på selv. Vi undersøger blandt andet bilens bremseevne, tilstoppede olie- og luftfiltre, som er med til at øge brændstofforbruget, ligesom vi tjekker, om nummerpladelyset virker. Med andre ord identificerer vi de ting, der på sigt kunne ende med at koste dig mange tusinde kroner i reparationer. Vi sikrer, at bilen kører, som den skal ved at smøre, reparere og udskifte defekte dele på bilen.

Et serviceeftersyn kan være afgørende 

Er du en af dem, der tænker, at et serviceeftersyn blot er et smart salgstrick fra autoværkstederne for at fylde kalenderen med aftaler? Så tager du fejl. Et serviceeftersyn kan i allerhøjeste grad være med til at sikre din Ford yderligere, og med nye synsregler fra maj måned findes endnu en grund til at køre bilen en tur til billægen. Serviceeftersynet kan nemlig være afgørende for, at bilen fremstår med færre fejl og mangler, inden den skal til syn, og det bliver derved lettere at få bilen igennem syn i første forsøg.

Vælg mellem flere serviceeftersyn til Ford

Hos Super Dæk Service har vi flere forskellige pakker med serviceeftersyn, som du kan vælge imellem alt efter, hvad din Ford har brug for. Er bilen mere end fem år gammel, anbefaler vi, at du vælger et Serviceeftersyn Basis eller et udvidet Serviceeftersyn Premium. Det er begge løsninger, der sikrer dig et grundigt serviceeftersyn til en fornuftig pris. Begge typer af serviceeftersyn er til dig, der ikke kører flest kilometer og som ikke altid har tid til de regelmæssige inspektioner med intervaller angivet af Ford, men som stadig ønsker et gennemgående eftersyn, så bilen er up to date og kører upåklageligt.

I tilfælde af at din Ford endnu er omfattet af fabriks- eller forhandlergaranti, og du har et større kørselsbehov, kan vi tilbyde et Serviceeftersyn Premium+. Dette serviceeftersyn til Ford udføres altid i overensstemmelse med bilfabrikantens anbefalinger og serviceskemaer, og det giver dig også et godkendt stempel i din Fords servicehåndbog.

Find din lokale SDS afdeling her

 

Kontakt os

Super Dæk Service Danmark

Åbningstider: Man - tors 07.30 - 16.30, Fre: 07.30 - 16.00

Email: info@sds.dk

Tlf: 76 15 3000

Bogholderi

Kunde: debitorbogh-teamSDS@sds.dk

Leverandør: kfbogh@sds.dk

Om Super Dæk

Med mere end knap 70 autoværksteder og dækcentre fordelt over hele landet er vi i dag en af Danmarks største dæk- og autoværkstedskæder. Vi betjener både private, virksomheder, industrien og landbruget.

Følg os her